Pocałunek szejka

- literatura obyczajowa, romans
- Dynasties: The Kincaids (tom 5)
- Harlequin Gorący Romans
- One Dance with the Sheikh
- 2014-05-09
- 2014-05-09
Laurel Kincaid wiedzie wygodne życie bogatej kobiety. Pozornie ma wszystko, jednak któregoś dnia uznaje, że jej życie jest bezbarwne. Pora je odmienić. Dlatego gdy na ślubie siostry syn arabskiego szejka składa jej dziwną propozycję, Laurel ją przyjmuje. Rakin obiecuje jej życie pełne fantastycznych przygód i kontrakty dla firmy. W zamian ma jedynie udawać jego żonę. Kiedy jednak podczas wypadu do Las Vegas oboje ogarnia pożądanie, zapominają o umowie...
Kup Pocałunek szejka w ulubionej księgarni
Oceny książki Pocałunek szejka
- 52/2017 1
- Rezygnacja 1
- 2014 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pocałunek szejka
Fajny ten romans, taki nie za długi i niezbyt logiczny. Kilka godzin plus ciąża i po sprawie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOdskocznia od skomplikowanych bohaterów kryminałów, nie mówiąc o poważniejsze literaturze.
fajnie się czytało, dość szybko się skończyło
fajnie się czytało, dość szybko się skończyło
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJest, to książka do przeczytania w jeden wieczór.Bardzo prosta, krótka, nieskomplikowana. Wszystko jest takie oczywiste i z góry wiadomo co się wydarzy. Myślę, że ta książka należy do tych, które się szybko czyta i równie szybko o nich zapomina.