Romans z szefem

Okładka książki Romans z szefem autora Jennifer Lewis, 9788327604132
Okładka książki Romans z szefem
Jennifer Lewis Wydawnictwo: Harlequin Cykl: Dynasties: The Kincaids (tom 3) Seria: Harlequin Gorący Romans literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Dynasties: The Kincaids (tom 3)
Harlequin Gorący Romans
Behind Boardroom Doors
2014-03-07
2014-03-07
Katarzyna Ciążyńska

Kup Romans z szefem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Romans z szefem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Romans z szefem

Wszystko dzieje się szybko w tej książce, tak automatycznie, mało w niej uczuć.

Wszystko dzieje się szybko w tej książce, tak automatycznie, mało w niej uczuć.

Absolutnie przewidywalna. Po trzech dniach znajomości już ona chce mu wyznać miłość, on się opiera. W tle zabójstwo (ale nie dowiemy się kto jest mordercą) i potencjalna ciąża.

Miałam wrażenie, że już to gdzieś czytałam. Być może dlatego, że książka jest częścią cyklu "The Kincaids" i trafiłam na inny tom innej autorki.

Z ciekawości przeczytałam 10 stron żeby zobaczyć co to są te harlequiny. Boże. Czemu.

127 użytkowników ma tytuł Romans z szefem na półkach głównych
26 użytkowników ma tytuł Romans z szefem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Romans z szefem

Okładka książki Grzeszna tajemnica. Stawka większa niż seks Jennifer Lewis, Anne Marsh
Grzeszna tajemnica. Stawka większa niż seks Jennifer Lewis, Anne Marsh
Okładka książki Historia pewnej namiętności. Pożar w sercu Aimee Carson, Jennifer Lewis
Historia pewnej namiętności. Pożar w sercu Aimee Carson, Jennifer Lewis
Okładka książki Przyjęcie w Singapurze. Daleko od Mykonos Katherine Garbera, Jennifer Lewis
Przyjęcie w Singapurze. Daleko od Mykonos Katherine Garbera, Jennifer Lewis
Okładka książki Cenniejsze niż złoto. Kosztowna pomyłka Jennifer Lewis, Emilie Rose
Cenniejsze niż złoto. Kosztowna pomyłka Jennifer Lewis, Emilie Rose
Okładka książki Gwiazda Wall Street. Moda i perfumy Jennifer Lewis, Maxine Sullivan
Gwiazda Wall Street. Moda i perfumy Jennifer Lewis, Maxine Sullivan

Cytaty z książki Romans z szefem

Dodaj cytat z książki Romans z szefem