Bal maskowy. Córka artysty

- 2008-01-01
- 2008-01-01
- Julia Zawadzka, Małgorzata Dobrogojska
Trish Morey - "Bal maskowy"
Damien DeLuca, właściciel wielkiej australijskiej firmy, niemal nie zauważa niepozornej dziewczyny z działu marketingu, Filly Sanders. Jego myśli wypełnia wspaniała kobieta w przebraniu Kleopatry, z którą tańczył na balu maskowym, jaki zorganizował dla pracowników. Bezskutecznie stara się znaleźć piękną nieznajomą...
Jacqueline Baird - "Córka artysty"
Jake d'Amato ma zaległe porachunki z malarzem Robertem Summerville'em. Jednak już nie zdążył go spotkać. Na pośmiertnej wystawie dzieł artysty poznaje natomiast jego piękną córkę Charlotte, sprzedającą dzieła ojca. Postanawia mimo wszystko wprowadzić swój plan w życie...
Kup Bal maskowy. Córka artysty w ulubionej księgarni
Oceny książki Bal maskowy. Córka artysty
70 użytkowników ma tytuł Bal maskowy. Córka artysty na półkach głównych- Przeczytane 49
- Harlequin 6
- Romans 1
- Beletrystyka: Kobieca 1
- REVENGE 1
- 2000-2010 1
- VVV 1
- Beletrystyka: Romansidło 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bal maskowy. Córka artysty
Jacqueline Baird - "Córka artysty"/"Pregnancy of Revenge"
Charlotte (26) + Jake (38) ------> SAMANTA
*2005
Jacqueline Baird - "Córka artysty"/"Pregnancy of Revenge"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCharlotte (26) + Jake (38) ------> SAMANTA
*2005
„Bal maskowy”
„Bal maskowy”
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWłaściciel firmy przeżywa przelotny romans na firmowym balu maskowym z nieznajomą Kleopatrą. Nie spodziewa się, że to niepozorna i skryta pracownica marketingu której potencjał zdąrzył już poznać w pracy. Czy książę znajdzie swoją księżniczkę? I jak zakończy się historia współczesnego Kopciuszka?
Córka artysty 8/10
Bal maskowy 9/10
Córka artysty 8/10
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBal maskowy 9/10
Trish Morey - "Bal maskowy"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNo litości. On bogaty i przystojny, ona drobna, piękna i beznadziejnie w nim zakochana. Po drodze rozstania, niedopowiedzenia, powroty i wielka miłość, aż do zwymiotowania. I tak, autorka najwyraźniej uznała to za sposób na "kopiuj-wklej" i napisanie kilku powieści opierających się na tej samej zasadzie.
Na szczęście, choć czytadło nędzne, do połknięcia w godzinę.
Tak. Kopiuj-wklej innej recenzji...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNa szczęście, choć czytadło nędzne, do połknięcia w godzinę.
Tak....
Trish Morey - Bal maskowy