Far from You

- Far from You
- 2010-01-05
- 2010-01-05
- angielski
Zagubiona i samotna.... w dole króliczej nory.
Minęło już kilka lat, odkąd Alice straciła matkę przez raka, ale czas nie wyleczył do końca ran. Alice radzi sobie najlepiej jak potrafi, poprzez pisanie piosenek, zatracanie się w swojej miłości do chłopaka i odcinając się od ojca i jego nowej żony.
Ale kiedy śmiertelna pułapka w postaci śnieżycy zamyka Alice z macochą i jej malutką przyrodnią siostrą, zmierza się z problemami których unikała zbyt długo. Kiedy Alice patrzy w niebo szukając odpowiedzi, odkrywa coś wspaniałego.
Może wcale nie jest sama po tym wszystkim...
Lost and alone...down the rabbit hole.
Years have passed since Alice lost her mother to cancer, but time hasn't quite healed the wound. Alice copes the best she can by writing her music, losing herself in her love for her boyfriend, and distancing herself from her father and his new wife.
But when a deadly snowstorm traps Alice with her stepmother and newborn half sister, she'll face issues she's been avoiding for too long. As Alice looks to the heavens for guidance, she discovers something wonderful.
Perhaps she's not so alone after all...
Kup Far from You w ulubionej księgarni
- Książki 2010-15 1
- 2015 1
- Not mine 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Far from You
Książka napisana wierszem. Na jedno popołudnie ale ma niesamowity klimat i emocje. Nie jest to może wielkie arcydzieło ale pokazuje nam jak jedno zdarzenie może zmienić nasze życie. Autorka pokazuje nam prawdziwe życie a nie świat bajki. Może kiedyś doczekamy się tłumaczenia polskiego.