Jak robić biżuterię z drutu i koralików

Okładka książki Jak robić biżuterię z drutu i koralików autora Magdalena Szwedkowicz-Kostrzewa, 8360158266
Okładka książki Jak robić biżuterię z drutu i koralików
Magdalena Szwedkowicz-Kostrzewa Wydawnictwo: Skarbnica Wiedzy rękodzieło
32 str. 32 min.
rękodzieło
2006-07-26
2006-07-26
32 min.

Kup Jak robić biżuterię z drutu i koralików w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jak robić biżuterię z drutu i koralików

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jak robić biżuterię z drutu i koralików

Na rynku można dostać - jak i przeczytać - zdecydowanie lepsze pozycje, niż ten poradnik. Jestem (można powiedzieć :P) weteranką pracy z biżuterią i ten poradnik jest dla mnie bezużyteczny. Jednak dla osób, które stawiają pierwsze kroki w świecie rękodzieła może być bardzo pomocna. Ja czuję niedosyt.

Książkę w sumie dostałam w gratisie do zamówienia. Interesuję się biżuterią hand-made więc uznałam , że mogę trochę pomysłów podpatrzeć. Niestety nie ma tu informacji oraz porad jak robić ciekawsze wzory. Jak łączyć i z jakich elementów wykonywać naprawdę ciekawe kolczyki. Jednakże książka jest dosyć fajna, bo pokazała np jak ze zwykłego drutu zrobić kilka ciekawych połączeń oraz ozdóbek, które może trudnością nie grzeszą i osoby robiące biżuterię nie raz wykonują coś takiego jednak przyznam szczerze, że akurat takich zastosowań do tych wygięć drutu akurat się nie spodziewałam i bym na nie nie wpadła. Dla początkujących może być miła lekturka na jakieś 20 minut maksymalnie, no ale czego się spodziewać od mini poradnika z kilkunastoma stronami za 2zł?:)

73 użytkowników ma tytuł Jak robić biżuterię z drutu i koralików na półkach głównych
26 użytkowników ma tytuł Jak robić biżuterię z drutu i koralików na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Jak robić biżuterię z drutu i koralików

Cytaty z książki Jak robić biżuterię z drutu i koralików

Dodaj cytat z książki Jak robić biżuterię z drutu i koralików