Welcome to the N.H.K. tom 4

- komiksy
- Welcome to the N.H.K. (tom 4)
- NHK ni Youkoso!
- 2013-02-15
- 2013-02-15
- Jan Świderski
Satou nadal nie znajduje sposobu jak spłacić swoje długi, zaś Yamazaki dowiaduje się, że będzie musiał opuścić Tokio i wrócić do rodzinnego domu. Ale zanim obaj stoczą się w otchłań szaleństwa i rozpaczy postanowili spróbować jeszcze raz skończyć swoją grę. Ale w życiu Satou nic nigdy nie idzie zgodnie z planem, zwłaszcza kiedy Misaki wymyśla kolejny plan jak go usidlić.Manga dla osób powyżej 18 roku życia
Kup Welcome to the N.H.K. tom 4 w ulubionej księgarni
Oceny książki Welcome to the N.H.K. tom 4
145 użytkowników ma tytuł Welcome to the N.H.K. tom 4 na półkach głównych- Przeczytane 121
- Manga 32
- Mangi 9
- 2013 6
- Manga, komiks 2
- Komiksy 2
- Manga i komiks 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Welcome to the N.H.K. tom 4
Niby okruchy życia, niby dramat, ale parodia przebija śmiechem. Ta manga naprawdę ma takie dziwne momenty, że czasami przecieram oczy ze zdziwienia.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW tomiku jest bardzo dużo Misaki - jej przeżyć, jej pomysłów oraz jej szalonych działań ;)