Ekologiczna defekacja, czyli jak się załatwiać, żeby nie załatwić lasu

- poradniki
- How to shit in the woods: An Environmentally Sound Approach to a Lost Art
- 1995-01-01
- 1995-01-01
- 1994-01-01
- Dorota Henzel
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup Ekologiczna defekacja, czyli jak się załatwiać, żeby nie załatwić lasu w ulubionej księgarni
Oceny książki Ekologiczna defekacja, czyli jak się załatwiać, żeby nie załatwić lasu
17 użytkowników ma tytuł Ekologiczna defekacja, czyli jak się załatwiać, żeby nie załatwić lasu na półkach głównych- Przeczytane 8
- Książki do Książki 1
- W języku angielskim 1
- Chcę przeczytać ponownie 1
- DO ŚCIĄGNIĘCIA 1
- W kolejce 1
- 2018 1
Cytaty z książki Ekologiczna defekacja, czyli jak się załatwiać, żeby nie załatwić lasu
Dodaj cytat z książki Ekologiczna defekacja, czyli jak się załatwiać, żeby nie załatwić lasu
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ekologiczna defekacja, czyli jak się załatwiać, żeby nie załatwić lasu
Proste tłumaczenie dlaczego w terenie, głownie w górach nie powinno się stawiać klocka gdzie popadnie. Książka powstała w związku z nagłym wzrostem i wszechobecnością pasożyta giardia lamblia i zakażeniami wśród turystów outdoorowców w USA - książka wydana na początku lat 90, może dziś coś się zmieniło. Kilka ciekawych i wartych rozważenia uwag w tym wzmianek, że w niektórych przekazu narodowych USA turyści muszą zbierać swoje odchody i wyrzucać je do specjalnych kontenerów. Dla "plecakowicza" z Polski dziwne i trudne w zrozumieniu skoro po kilkunastu latach picia że strumienia nie złapał biegunki. Przydałaby się aktualizacja książki.