Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego

Okładka książki Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego autora Krzysztof Jackowski, Katarzyna Świątkowska, 9788360203224
Okładka książki Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego
Krzysztof JackowskiKatarzyna Świątkowska Wydawnictwo: Polskapresse reportaż
reportaż
2012-01-01
2012-01-01
9788360203224

Kup Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego

Doskonała pozycja. Książka warta przeczytania i pogłębienia wiedzy na tematy zjawisk paranormalnych.

Czasem trochę za dużo w niej filozofii i odwołań do Boga ale trzeba przyznać, że książka bardzo wciągająca, ciekawa. Pana Jackowskiego kojarzyłam z jakimiś strasznymi wizjami na przyszłość, które się nie spełniają, a po lekturze stwierdzam, że autor faktycznie ma dar. Ciekawe są też jego własne przemyślenia na ten temat. Polecam.

Po zapoznaniu się z obydwoma tomami autobiografii muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem!!
Pan Jackowski od zawsze wydawał mi się osobą tajemniczą, ceniącą swoją samotność, czasami wręcz wzbudzającą we mnie nieuzasadniony niepokój. Dzięki tej książce udało mi się lepiej zrozumieć jego osobowość i otoczenie w którym żyje.
Uważam że pomimo braku wyższego wykształcenia jest on osobą posiadającą bardzo dużą wiedzę, można rzec uniwersytecką. Faktem jest iż z prawdami głoszonymi przez instytucje katolickie nie do końca się zgadza, mimo to tkwi w nim wielka wiara i to jest jego prawdziwe bogactwo.
W opinii wielu ludzi w tym również wspomnianych instytucji katolickich uznawany jest za osobę niewiarygodną wręcz posiadającą kontakty z samym diabłem. Jednak czy można potępiać człowieka, gdy swymi działaniami - choć trudnymi do zrozumienia - czyni dobro?
Niepodważalnym faktem jest to, iż za pomocą swego daru Pan Jackowski odnalazł wiele dotąd nieodnalezionych ciał. Mimo licznych dokumentów potwierdzających jego pomoc, wciąż musi borykać się z krzywdzącymi opiniami niedowiarków.
Moim zdaniem obydwa tomy są warte przeczytania, nie tylko ze względu na chęć poznania jego autora i wizji jakich dokonał, ale również po to by umocnić swoją wiarę w możliwość istnienia po śmierci.

Uważam że pomimo braku wyższego...

403 użytkowników ma tytuł Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego na półkach głównych
109 użytkowników ma tytuł Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego na półkach dodatkowych

Okładka książki Jasnowidz na policyjnym etacie Krzysztof Jackowski, Krzysztof Janoszka
Jasnowidz na policyjnym etacie Krzysztof Jackowski, Krzysztof Janoszka
Okładka książki Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego Krzysztof Jackowski, Katarzyna Świątkowska
Krzysztof Jackowski
Krzysztof Jackowski
Polski jasnowidz.

Cytaty z książki Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego

Krzysztof Jackowski Zmarli mówią. Autobiografia jasnowidza Krzysztofa Jackowskiego Zobacz więcej