Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się

- literatura dziecięca
- What did one elephant say to the other? : a book about communication
- 2010-01-01
- 2010-01-01
- 32 min.
- 978-83-7596-107-2
- Anna Czechowska
Czy słonie się uśmiechają? A czy śmieją się z czegoś? Czy mówią „kocham cię”? Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, co mówią do siebie? Może „JESTEŚ MOIM SŁODKIM CIĘŻAREM!” – to oczywiście żart, ale słonie naprawdę mówią! Ludzie porozumiewają się przy użyciu słów, a jak komunikują się słonie i o czym rozmawiają? Przeczytaj, a dowiesz się!
To książka o porozumiewaniu się. Kiedy ją przeczytasz, będziesz mógł zaskoczyć swoich przyjaciół wieloma nowinkami. Niech ciekawość będzie z tobą i towarzyszy ci na zygzakowatej ścieżce wiedzy! Podążaj nią, a dowiesz się mnóstwa interesujących rzeczy o porozumiewaniu się, zwierzętach i wielu innych sprawach!
W tej książce dobrą odpowiedzią jest… jeszcze więcej pytań!
Droga do wiedzy nie jest prosta – czasem trzeba trochę pozygzakować!
Kup Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się w ulubionej księgarni
Oceny książki Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się
5 użytkowników ma tytuł Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się na półkach głównych- Przeczytane 3
Tagi i tematy do książki Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się
Cytaty z książki Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się
Dodaj cytat z książki Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Co jeden słoń powiedział drugiemu? Książka o porozumiewaniu się
Słonie to bardzo mądre zwierzęta - nie mówią, a potrafią rozmawiać ze sobą (i innymi, dając wyraźne sygnały) całym ciałem. Nigdy nie wiedziałam o tych stworzeniach tyle co po przeczytaniu tj książeczki. Polecam!