Zimne wody Styksu

978-83-62138-71-5

Kup Zimne wody Styksu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zimne wody Styksu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zimne wody Styksu

Bardzo ważna książka dla młodych lekarzy.
Najbardziej jednak zdumiało mnie podejście Autora, którego miałam okazję poznać osobiście, do morfiny. Cudowny lek dający ulgę w cierpieniu, dar od Boga (!!!) - nigdy tak nie myślałam o farmaceutykach. Ciekawe.

Bardzo ważna książka dla młodych lekarzy.

Przejmująca książka o lekarzu i pacjentach medycyny paliatywnej. Warto sięgać po tego typu książki, żeby mieć świadomość jak małe są nasze problemy, póki jesteśmy zdrowi. Ta książka jest pisana wspomnieniami lekarza, warto poznać, jak wygląda to od tej drugiej strony - pomagającego i współcierpiącego człowieka, którego zawód to nie tylko praca. Polecam

Przejmująca książka. Jest oczyszczająca dla czytelnika i widać że dla autora również.
Mam nadzieję że wody Styksu są zimne tylko z tej strony.

Mam nadzieję że wody Styksu są zimne tylko z tej strony.

36 użytkowników ma tytuł Zimne wody Styksu na półkach głównych
6 użytkowników ma tytuł Zimne wody Styksu na półkach dodatkowych

Okładka książki Opieka paliatywna. Poradnik dla lekarzy i pielęgniarek rodzinnych oraz rodzin pacjentów Mateusz Cybulski, Tomasz Dzierżanowski, Elżbieta Krajewska-Kułak, Dominik Krzyżanowski

Cytaty z książki Zimne wody Styksu

Dodaj cytat z książki Zimne wody Styksu