The Vampire's Bride

- Atlantis (tom 4)
- 2009-03-01
- 2009-03-01
- angielski
He is Layel, king of the vampires, a master seducer no woman can deny. But since a rogue horde of dragons killed his beloved over two centuries ago, Layel has existed only for vengeance...until he meets Delilah. Wary of love, the beautiful Amazon wants nothing to do with the tormented vampire. Yet there s no denying their consuming desire every time he nears her.
Neither trusts the other nor can they survive alone. For in an impossible game of the gods devising, they ve been trapped on an island, about to face the ultimate challenge: surrender to the passion that will bind them forever...or be doomed to an eternity apart.
Kup The Vampire's Bride w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki The Vampire's Bride
40 użytkowników ma tytuł The Vampire's Bride na półkach głównych- Chcę przeczytać 31
- Ebook 1
- Rezygnacja 1