Między młotem a kowadłem

Okładka książki Między młotem a kowadłem autora Flemming Andersen, Marco Bosco, Enrico Faccini, Massimo Fecchi, Andrea Ferraris, Francesco Guerrini, Jens Hansegård, Valerio Held, Lars Jensen, Bob Karp, Alessandro Mainardi, Luciano Milano, Carlo Panaro, Andreas Pihl, Peter Snejbjerg, Al Taliaferro, 9788323728429
Okładka książki Między młotem a kowadłem
Jens HansegårdFlemming Andersen Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Gigant Poleca (tom 73) komiksy
komiksy
Gigant Poleca (tom 73)
2006-12-06
2006-12-06
Jacek Drewnowski, Anna Kontkiewicz

Kup Między młotem a kowadłem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Między młotem a kowadłem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Między młotem a kowadłem

Tytułowa historia jest całkiem zgrabna, szkoda, że nic z tego nie wychodzi dobrego dla Donalda - Goguś, jak zawsze, ma szczęście... Miki z Goofym podążają za sekretem da Vinci, a rozwiązanie jest raczej niesamowite [N.O.L.] no ale szczęśliwe :) Sknerus w sportowej rywalizacji wygrywa, chociaż to jego sprzęt sportowy miał wygrać - rewelacyjny pomysł! Superkwęk i Ireyon - kolejne starcie [w tej wersji tłumacza Kwantomas nazywa się Fantomkwak!], które okazuje się być trwającym od tysiącleci składaniem puzzli 3D;p wszystko sklejone gumą balonową;p skarbiec zaklęty [oczywiście] przez Magikę daje popalić Sknerusowi, ale summa summarum wygrywa on oraz Harpagon w worku! :) Bracia Be pokonani przez energetyczną staruszkę, która na końcu - zgarnia ich łup! Goguś wkręcony przez Donalda odgrywa się na nim skutecznie. Sceptyczny Donald [przygoda w barwach C.A.P.] zostaje poddany czarom gremlinów, które zdołały ocalić swój dom.

45 użytkowników ma tytuł Między młotem a kowadłem na półkach głównych
24 użytkowników ma tytuł Między młotem a kowadłem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Między młotem a kowadłem

Okładka książki Dom strachów Sergio Asteriti, Tito Faraci, Massimo Fecchi, Marco Gervasio, Paolo Mottura, Romano Scarpa, Peter Snejbjerg
Okładka książki Nasz wielki Donald Flemming Andersen, Carl Barks, Jos Beekman, Giorgio Cavazzano, Rodolfo Cimino, José Colomer Fonts, Francesco D'Ippolito, Massimo De Vita, Evert Geradts, Michael T. Gilbert, Frans Hasselaar, Kure Henning, Mau Heymans, Frank Jonker, Walt Kelly, John Lustig, Ted Osborne, Enriqueta Perea, Carmen Pérez, Daniel Pérez, Andreas Pihl, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Francisco Rodriguez Peinado, Don Rosa, Marco Rota, Romano Scarpa, Ulrich Schröder, Jaakko Seppälä, Alessandro Sisti, Peter Snejbjerg, Tony Strobl, Al Taliaferro, Riley Thomson, William Van Horn
Okładka książki Kaczor Donald 08/2023 Aleksander Kirkwood Brown, Peter Snejbjerg
Kaczor Donald 08/2023 Aleksander Kirkwood Brown, Peter Snejbjerg
Okładka książki Kaczor Donald 03/2023 Wanda Gattino, Lars Jensen, Stefan Printz-Påhlson, Unn Printz-Påhlson, Francisco Rodriguez Peinado, Marco Rota, Peter Snejbjerg, Christopher Spencer, Al Taliaferro
Okładka książki Szczęśliwy traf Flemming Andersen, Andrea Freccero, Marco Gervasio, Francesco Guerrini, Marco Nucci, Andreas Pihl, Peter Snejbjerg, Stefano Zanchi
Okładka książki Abe Sapien: W odmętach i inne opowieści Scott Allie, John Arcudi, Mike Mignola, Patric Reynolds, Peter Snejbjerg
Okładka książki Wielki pościg Flemming Andersen, Davide Baldoni, Casty, Andrea Ferraris, Luciano Gatto, Lars Jensen, Fabio Michelini, Marco Nucci, Peter Snejbjerg, Massimiliano Valentini, Fausto Vitaliano, Stefano Zanchi

Okładka książki Kaczogród 5: Marco Rota Tom Anderson, Lars Bergström, Paul Halas, Jim Kenner, Russel Lewis, Guido Martina, Stefan Printz-Påhlson, Marco Rota, Werner Wejp-Olsen
Okładka książki Kaczory na opak Gaja Arrighini, Antoni Bancells Pujadas, Giorgio Cavazzano, Bruno Concina, Salvatore Deiana, Massimo Fecchi, Giorgio Figus, Michael T. Gilbert, José Antonio González, Valerio Held, Tino Santanach Hernandez, Bob Karp, Augusto Macchetto, Carol McGreal, Pat McGreal, John Blair Moore, Ottavio Panaro, Rudy Salvagnini, Giampaolo Soldati, Al Taliaferro
Okładka książki Nieziemska rozgrywka Sergio Badino, Giuseppe Dalla Santa, Massimo Fecchi, Andrea Ferraris, José Antonio González, Paul Halas, Bob Karp, Carlo Limido, Augusto Macchetto, Alessandro Mainardi, Marco Mazzarello, Carlo Panaro, Lorenzo Pastrovicchio, Laura Shaw, Mark Shaw, Giampaolo Soldati, Al Taliaferro, Gorm Transgaard, Pasquale Venanzio
Okładka książki Sekret Donalda Maurizio Amendola, Sergio Badino, Marco Bosco, Giulio Chierchini, Bruno Enna, Andrea Ferraris, Gabriele Panini, Alessandro Perina, Andreas Pihl, Vito Stabile, Emilio Urbano, Roberto Vian, Pietro Zemelo
Okładka książki Niewolnicy mody Maurizio Amendola, Flemming Andersen, Marco Bosco, Joaquín Cañizares Sanchez, Rodolfo Cimino, Giuseppe Dalla Santa, Massimo Fecchi, Giorgio Figus, Silvia Gianatti, Bob Karp, Carlo Limido, Carol McGreal, Pat McGreal, Rune Meikle, Luciano Milano, Claudio Panarese, Carlo Panaro, Stefan Petrucha, Giuseppe Sansone, Guido Scala, Al Taliaferro
Okładka książki Przekichane Marco Bosco, Valentina Camerini, Massimo Fecchi, Andrea Freccero, Lucio Leoni, Andrea Lucci, Marco Mazzarello, Emanuela Negrin, Gianluca Panniello, Alessandro Perina, Romano Scarpa, Alessandro Sisti, Sune Troelstrup, Fausto Vitaliano
Okładka książki Magiczna Przygoda Davide Aicardi, Stefano Ambrosio, Graziano Barbaro, Francesco D'Ippolito, Paolo De Lorenzi, Enrico Faccini, Massimo Fecchi, Mario Ferracina, Andrea Freccero, Alessandro Gottardo, Vitale Mangiatordi, Carlo Panaro, Gabriele Panini, Chantal Pericoli, Andreas Pihl, Riccardo Secchi, Stefano Zanchi

Cytaty z książki Między młotem a kowadłem

Dodaj cytat z książki Między młotem a kowadłem