Wracaj do domu, Karmelku

Oceny książki Wracaj do domu, Karmelku

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wracaj do domu, Karmelku

Wspomnienie z dzieciństwa - cudna opowieść o psie

Wspomnienie z dzieciństwa - cudna opowieść o psie

Wzruszająca opowieść, zwłaszcza dla miłośników zwierząt. Polecam!

Wzruszająca opowieść, zwłaszcza dla miłośników zwierząt. Polecam!

Bardzo wzruszająca książka. Czytałam dziecku przez łzy! Wspaniała. Dawno nie czytałam tak dobrze napisanej książki. Mądra. Niesamowita intuicja autora co do uczuć psa. Dla miłośników lub posiadaczy zwierząt lektura obowiązkowa. Teraz książki każdy pisać może. Kiedyś jak widać pisarz musiał mieć to coś i potrafić pisać.

36 użytkowników ma tytuł Wracaj do domu, Karmelku na półkach głównych
22 użytkowników ma tytuł Wracaj do domu, Karmelku na półkach dodatkowych

Meindert de Jong
Meindert de Jong
Amerykański pisarz pochodzenia holenderskiego, autor książek dla dzieci.

Cytaty z książki Wracaj do domu, Karmelku

Dodaj cytat z książki Wracaj do domu, Karmelku