Zapach kobiety

Okładka książki Zapach kobiety autora Jo Leigh, 8323804907
Okładka książki Zapach kobiety
Jo Leigh Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Pokusa literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Harlequin Pokusa
Scent of a Woman
2002-01-01
2002-01-01
Katarzyna Kasterka

Kup Zapach kobiety w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zapach kobiety

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zapach kobiety

Świetna książka.
Opowiada o sile przyjaźni, która doprowadziła do przyznania się do miłości dwóch przeznaczonych sobie osób.
Co ciekawsze sami wcześniej spotkali się zawierając pewien układ, który nie wypalił.
Są momenty, gdzie można się pośmiać, a książka wciąga.
Polecam

Świetna książka.
Są momenty, gdzie można się pośmiać, a książka wciąga.
Polecam

W sumie książka o niczym, bez żadnego głębszego przesłania. Jedyna zaleta - czyta się bardzo szybko.

Mnie osobiście książka nie powaliła ale szybko i lekko ją pochłonęłam. CZegoś mi w niej brakowało,ale innym może się spodoba...

Zmęczyłam, ale zadowolona nie jestem. Mi osobiście nie przypadła do gustu, ale zapewne innym może się spodobać, więc polecam sprawdzić.

Fajnie opisana historia która czyta się szybko:)

Fajnie opisana historia która czyta się szybko:)

Amerykański świat..pieniądze..sex...miłość...a w tle historia młodej kobiety dla której obciążeniem jest jej nazwisko, fortuna która się z tym wiąże, strach przed kolejnym związkiem, po tym jak małżeństwo okazało się fiaskiem. każdy kolejny związek to znów katastrofa, wszystko przez jej pieniądze, które są wabikiem na mężczyzn.
I nagle...z pozoru niewinna sytacja zmienia się w pełen tajemniczości, namiętności i pożądania "związek". On nieziemsko przystojny, lekarz psychiatra, szukający właśicwej kobiety, który również ma swoje wewnętrzne rozterki...umawiają się na pewien układ..sex...spełnianie swoich fantazji...spotkania raz w tygodniu...bez żadnego zzangażowania...bez odkrywania kim są...no ale oczywiście jak to bywa sprawy zmieniają swój tor i wplątują się w to uczucia, których oboje się wypierają...na szczęście są jeszcze przyjaciele, zbiegi okoliczności i ....:) czyta sie szybko, przyjemnie...

I nagle...z pozoru niewinna sytacja zmienia...

Czyta się bardzo szybko . Fajnie napisana :)

Czyta się bardzo szybko . Fajnie napisana :)

Nudne jak flaki z olejem...

Nudne jak flaki z olejem...

197 użytkowników ma tytuł Zapach kobiety na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Zapach kobiety na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zapach kobiety

Okładka książki Tylko Las Vegas Stephanie Bond, Jo Leigh, Joanne Rock
Tylko Las Vegas Stephanie Bond, Jo Leigh, Joanne Rock
Okładka książki Tajemnica obrazu Julie Kenner, Jo Leigh, Nancy Warren
Tajemnica obrazu Julie Kenner, Jo Leigh, Nancy Warren
Okładka książki Smak ryzyka Caroline Burnes, Jo Leigh
Smak ryzyka Caroline Burnes, Jo Leigh

Cytaty z książki Zapach kobiety

Dodaj cytat z książki Zapach kobiety