Nierozważna narzeczona

Okładka książki Nierozważna narzeczona autora Stephanie Laurens, 9788375512809
Okładka książki Nierozważna narzeczona
Stephanie Laurens Wydawnictwo: BIS Cykl: Czarna Kobra (tom 4) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Czarna Kobra (tom 4)
The Reckless Bride
2012-10-01
2012-10-01
Anna Pajek

Kup Nierozważna narzeczona w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nierozważna narzeczona

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nierozważna narzeczona

Cała seria "Czarna kobra" bardzo mi się podobała brawo dla autorki jestem naprawdę pod wrażeniem polecam do przeczytania wszystkie 4 części

Już się obawiałam, że czwartą część cyklu dopadła ta sama niemrawość co drugą, a jednak w końcu książka wybroniła się jakoś.
Ostatni z czwórki wojskowych odbywa swoją podróż przewożąc z Indii do Anglii dowód demaskujący okrutnego przywódcę kultu Czarnej Kobry. Podobnie jak trzej jego przyjaciele w poprzednich tomach, w trakcie wypełniania misji poznaje kobietę i wdaje się w gorący romans. Jednakże nie ten wątek sprawia, że akcja staje się interesująca. Powtarzające się przez wiele stron zwiedzanie kościołów za dnia i nocne swawole opisane z przesadą, wystawiają cierpliwość czytelnika na próbę. Wreszcie niebezpieczeństwo dosięga bohaterów, akcja przyspiesza i robi się ciakawie.
Najlepiej pomyślany jest wątek Czarnej Kobry. Przywództwo kultu odsłania swoją naturę stopniowo w kolejnych częściach cyklu, a w ostatniej - postać okrutnika okazuje się dość zaskakująca.

lubię ten cykl.

lubię ten cykl.

173 użytkowników ma tytuł Nierozważna narzeczona na półkach głównych
40 użytkowników ma tytuł Nierozważna narzeczona na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nierozważna narzeczona

Cytaty z książki Nierozważna narzeczona

Dodaj cytat z książki Nierozważna narzeczona