Gry i zabawy morderców

- Games Killers Play
- 1994-01-01
- 1994-01-01
- Alina Siewior-Kuś
Jest to zbór opowiadań wybranych przez Alfreda Hitchcocka.
1. Domek z porcelany - A. Derleth
11. Pokój do wynajćia - H. Ellson
12. Podwójny kłopot - R. E. Alter
13. Skok w pianissimo - T. Powell
14. Szkoda, że ciebie tu nie ma - R. Hardwick
Kup Gry i zabawy morderców w ulubionej księgarni
Oceny książki Gry i zabawy morderców
62 użytkowników ma tytuł Gry i zabawy morderców na półkach głównych- Chcę przeczytać 32
- Pieprz i wanilia 1
- 2017 ^^ 1
- Z biblioteki / Pożyczone 1
- 2015 1
- Wakacje 2017 1
- Studia, lektury 2017- 2019 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gry i zabawy morderców