Najnowsze artykuły
ArtykułyCzytamy w weekend. 10 kwietnia 2026
LubimyCzytać411
ArtykułyNadciąga Gwiazdozbiór Kryminalny!
LubimyCzytać7
ArtykułyWiosna z książką – kwietniowe premiery, które warto poznać
LubimyCzytać14

- The Great Pretender
- 2006-06-01
- 2006-06-01
- Krzysztof Lipka-Chudzik
Pełna emocji, oryginalna i zręcznie napisana powieść o ludzkich błędach i słabościach, ale także o potrzebie ich odkupienia i próbie ucieczki od życia ukształtowanego przez kłamstwa z przeszłości. W tym niezwykle wnikliwym dramacie rodzinnym, który powstaje, gdy wskutek niewłaściwych decyzji człowiek zaczyna prowadzić podwójne życie, nie ma bohaterów, którzy wychodzą cało z opresji.
Kup Wielki kłamca w ulubionej księgarnii
Oceny książki Wielki kłamca
- Własne moje 1
- MAMA REGAŁ 1
- 2012 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wielki kłamca
Chwyta za serce... Ale nie Reginald, Tracy, Renee czy Frankilin - bo oni wszyscy są siebie warci. Szkoda mi dzieci Liv, Val i Denis, bo to dzieci zawsze najbardziej cierpią, kiedy rozpada się rodzina i fundament, na którym do tej pory się wspierały.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobra powieść, która daje do myślenia, pomimo że bohaterowie wystawiają naszą cierpliwość na wielką próbę...
Super książka! Polecam ;)
Super książka! Polecam ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDawno nie czytałam książki, której historia tak by mnie pochłonęła. Opowiada o mężczyźnie, który żyje w 2 domach, ma 2 kobiety, 2 rodziny, wszystko w 1 czasie. Przerażające i brutalne. Pomału misternie utkana rzeczywistość zaczyna się kruszyć. Obserwujemy jak jedno wydarzenie, decyzja wpływa na inne osoby, jak jedna błędna decyzja może doprowadzić do nawet do końca. Zakończenie mrozi krew w żyłach.
Dawno nie czytałam książki, której historia tak by mnie pochłonęła. Opowiada o mężczyźnie, który żyje w 2 domach, ma 2 kobiety, 2 rodziny, wszystko w 1 czasie. Przerażające i brutalne. Pomału misternie utkana rzeczywistość zaczyna się kruszyć. Obserwujemy jak jedno wydarzenie, decyzja wpływa na inne osoby, jak jedna błędna decyzja może doprowadzić do nawet do końca....