Martynka. Zaczynam czytać z Martynką. Nowa koleżanka

- 2011-01-01
- 2011-01-01
- 37 min.
- Liliana Fabisińska
Seria książeczek "Zaczynam czytać z Martynką" to doskonała pierwsza lektura dla dzieci, które rozpoczynają naukę czytania. Krótki, o prostej budowie fonetycznej, pozbawiony dwuznaków oraz z niewielką liczbą zmiękczeń tekst, a także duże litery ułatwiające czytanie i pojedyncze, nieskomplikowane zdania sprawiają, że dzieci szybko i chętnie uczą się czytać.
Dzięki książeczkom z Martynką nauka czytania będzie łatwa i przyjemna.
na podstawie książek Gilberta Delahaya i Marcela Marliera
Kup Martynka. Zaczynam czytać z Martynką. Nowa koleżanka w ulubionej księgarni
Oceny książki Martynka. Zaczynam czytać z Martynką. Nowa koleżanka
65 użytkowników ma tytuł Martynka. Zaczynam czytać z Martynką. Nowa koleżanka na półkach głównych- Przeczytane 56
- Dzieciństwo 2
- Dla dzieci 2
- Z biblioteki szkolnej od r. 2004 1
- 1ż) Duże litery- nauka czytania 1
- E2) Podstawówka 1-3 1
- C6) Bez kategorii 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Martynka. Zaczynam czytać z Martynką. Nowa koleżanka
Moja córka, uczennica klasy pierwszej, tak ocenia samodzielną lekturę tej książki:
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo mi się podobała. Była bardzo ciekawa. I wszyscy mogą ją czytać bo są duże litery. Przeczytam ją zapewne raz jeszcze. Polecam.
uwielbiam czytać tą książkę
uwielbiam czytać tą książkę
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJest bardzo dobra.
Jest bardzo dobra.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper Książka