Wino i jedzenie

Okładka książki Wino i jedzenie
Evan Goldstein Wydawnictwo: Magazyn Wino kulinaria, przepisy kulinarne
292 str. 4 godz. 52 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Perfect Pairings: A Master Sommelier's Practical Advice for Partnering Wine with Food
Wydawnictwo:
Magazyn Wino
Data wydania:
2013-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2013-01-01
Liczba stron:
292
Czas czytania
4 godz. 52 min.
Język:
polski
ISBN:
9788361241010
Tłumacz:
Ewa Rybak
Średnia ocen

                7,7 7,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,7 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
88
33

Na półkach: , , ,

Jeśli szukasz pozycji traktującej o parowaniu wina z jedzeniem to będzie dobry wybór. Oprócz krótkich podstaw autor opisuje poszczególne szczepy, ich charakterystykę, przykłady win i parowania z konkretną paletą smaków. Oczywiście są też konkretne przepisy kulinarne z dopasowanymi winami (także tymi dostępnymi w Polsce).

Jeśli szukasz pozycji traktującej o parowaniu wina z jedzeniem to będzie dobry wybór. Oprócz krótkich podstaw autor opisuje poszczególne szczepy, ich charakterystykę, przykłady win i parowania z konkretną paletą smaków. Oczywiście są też konkretne przepisy kulinarne z dopasowanymi winami (także tymi dostępnymi w Polsce).

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    16
  • Przeczytane
    4
  • Posiadam
    3
  • Wino
    2
  • Przeczytane w 2016
    1
  • Kulinaria, przepisy kulinarne
    1
  • Do kupienia
    1
  • Kuchnia
    1
  • Z kuchnią w tle
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Wino i jedzenie


Podobne książki

Przeczytaj także