Oczami psa

Okładka książki Oczami psa autora Alexandra Horowitz, 9788375542509
Okładka książki Oczami psa
Alexandra Horowitz Wydawnictwo: Czarna Owca flora i fauna
flora i fauna
Inside of a Dog. What Dogs See, Smell, and Know
2010-11-10
2010-11-10
2012-04-12
Magdalena Bugajska

Kup Oczami psa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Oczami psa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Oczami psa

Książka dosyć oczywista. Niczego nowego się nie dowiedziałem. Czasem byłem wręcz zmęczony lekturą.

Fajnie się czyta ale... Niczego się nie dowiedziałam🤣

Fajnie się czyta ale... Niczego się nie dowiedziałam🤣

Pies. Najlepszy przyjaciel człowieka 🤍 Nasz szczeniak Skaza ma 5 miesięcy i waży około 30 kg. Jest to połączenie Cane Corso i Doga Niemieckiego. Większość doby przesypia ale jak już się obudzi to wszystko jest w strzępach 🙈 Zostawienie buta, paska czy nawet pojemnika na jedzenie w widocznym miejscu to jak wyrzucić coś do kosza 😂 Nie miałam pojęcia, że zwierzę może tak ślinić, chrapać i pierdzieć 🤣
Książka ze zdjęcia pozwala spojrzeć na tą sytuację oczami🐶 Bardzo ciekawe wskazówki o zachowaniach 😁 Dlaczego pies wacha dziwne miejsca, merda ogonem a czemu warczy. Co siedzi w takiej małej główce 🐶
Polecam nowym właścicielom takim jak ja oraz doświadczonym osobom ♥️ Pokochacie swoje zwierzaki jeszcze bardziej ♥️

Im bardziej poznajesz ludzi, tym mocniej kochasz zwierzęta 🤍

1626 użytkowników ma tytuł Oczami psa na półkach głównych
361 użytkowników ma tytuł Oczami psa na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Oczami psa

Cytaty z książki Oczami psa

Alexandra Horowitz Oczami psa Zobacz więcej