48 Stron - Górsky & Butch: Director's Cut

- 48 Stron (tom 1)
- 2001-12-01
- 2001-12-01
- 54 min.
To zwariowana historia o dwóch "bliźniakach": Murzynie (Górsky) oraz białym (Butch) - parze policjantów, którym zlecone zostaje zadanie specjalne... odnaleźć sens komiksu, którego są bohaterami. Sprawa trudna... ale możliwa do rozwikłania. By tego dokonać Górsky i Butch zmuszeni są zmierzyć się z rzeczywistością znanych filmów i komiksów. I tak, na przykład poszukiwania skierują ich do filmu Pulp Fiction, Obcy, Star Trek, Z archiwum X, Millenium, Siedem, Matrix, Gwiezdne Wojny i wielu innych. Spotkają też na swojej drodze pana Bolo - ostatniego z Czerniakowa, Batmana, grupę EX-men itp., itd. A wszystko to zostało świetnie narysowane i wciśnięte w 56 stron (jak tytuł wskazuje). Śmiech Cię powali - to pewne! Czy Górsky i Butch znajdą sens komiksu? Czy wykonają zadanie? Gdzie zagoszczą i kogo jeszcze spotkają? Sprawdź! "Bliźniacy" zrobią na Tobie wrażenie!
Kup 48 Stron - Górsky & Butch: Director's Cut w ulubionej księgarni
Oceny książki 48 Stron - Górsky & Butch: Director's Cut
74 użytkowników ma tytuł 48 Stron - Górsky & Butch: Director's Cut na półkach głównych- Przeczytane 62
- Komiks 7
- Komiksy 6
- Polskie 2
- Komiksy 2
- Piękne/ciekawe ilustracje 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce 48 Stron - Górsky & Butch: Director's Cut
Pomysł na którym oparto fabułę (główni bohaterowie są policjantami szukającymi sensu komiksu, w którym występują),jest genialny. Twórcy wykazali się ogromną kreatywnością w wymyślaniu żartów, które w większości są bardzo udane.