ArtykułyWiosna z książką – kwietniowe premiery, które warto poznać
LubimyCzytać11
LubimyCzytać10
ArtykułyUmrę, jeśli tego nie polubisz - weź udział w konkursie i wygraj wspomnienia influencerki
LubimyCzytać34
ArtykułyDlaczego poziom czytelnictwa w Polsce nie rośnie? Raport Biblioteki Narodowej
Iza Sadowska168

- 2002-08-05
- 1992-01-01
- 8373371923
- Ewa Witecka
Wychodząc za mąż, urocza i niewinna Zuzanna Pleydell, córka angielskiego pułkownika stacjonującego w Indiach, spodziewała się, że czeka ją szczęśliwe życie u boku ukochanego Aubreya St Clare'a, potomka starej, szanowanej rodziny. Tymczasem stało się inaczej. Po śmierci męża i synka młoda kobieta pragnie za wszelką cenę odnaleźć i ukarać człowieka, którego uważa za moralnego sprawcę swojej tragedii - tajemniczego, demonicznego doktora Damiena Adaira, lekarza i podróżnika, uważanego przez jednych za bohatera i cudotwórcę, przez innych natomiast za wcielenie zła.
W ślad za znienawidzonym wrogiem Zuzanna przemierzy pół świata, by wreszcie w egzotycznym Stambule stanąć oko w oko ze swoim przeznaczeniem i poznać całą prawdę o doktorze Damienie...
Kup Tajemnica Zuzanny w ulubionej księgarnii
- Literatura obyczajowa i romans 1
- Mam na półce 1
Tagi i tematy do książki Tajemnica Zuzanny

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajemnica Zuzanny
Świetna. Czyta się jednym tchem. To nie tylko romansidło, ale również kryminał :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo moja ulubiona ksiazka tej autorki. Nie moglam sie od niej oderwac.
To moja ulubiona ksiazka tej autorki. Nie moglam sie od niej oderwac.