Klub Detektywów Huragan i straszliwa piwnica

- literatura dziecięca
- Klub Detektywów „Huragan” (tom 3)
- Z Kotem
- Etsivakerho Hurrikaani ja kammokellari
- 2010-07-21
- 2010-07-21
- Iwona Kiuru
Wygląda na to, że Klub Detektywów "Huragan" nie ma już żadnej zagadki do rozwiązania. Jenni, Jesse, Karoliina i Matias wybierają się, jak wszyscy uczniowie, na obchody święta Halloween. A jednak zwyczajna dyskoteka zmieni się w noc pełną tajemnic... Matias natyka się na coś przerażającego w szkolnej piwnicy, o której istnieniu nikt nie wiedział. Stare zdjęcie i zaginiony pierwszoklasista naprowadzają młodych detektywów na ślad wielkiej szkolnej intrygi. Atmosfera robi się coraz bardziej niesamowita. Czy to możliwe, żeby w szkole straszył... duch poprzedniego dyrektora?! Młodzi detektywi nie spoczną, dopóki nie odkryją prawdy o zdarzeniach z przeszłości. Nawet jeśli będą musieli najpierw pokonać swój strach przed duchami. Z pomocą nauczyciela WF-u przyjaciele rozwikłają zagadkę, ale rozwiązanie okaże się o wiele bardziej zaskakujące, niż myśleli. Klub Detektywów "Huragan" i straszliwa piwnica to wciągający kryminał, który czyta się jednym tchem nie tylko, kiedy się jest nastolatkiem.
Kup Klub Detektywów Huragan i straszliwa piwnica w ulubionej księgarni
Oceny książki Klub Detektywów Huragan i straszliwa piwnica
27 użytkowników ma tytuł Klub Detektywów Huragan i straszliwa piwnica na półkach głównych- Przeczytane 19
- Dla Tomisia 1
- Thao 1