E-mail od Pana Boga do kobiet

Okładka książki E-mail od Pana Boga do kobiet autora Claire Cloninger, 8371688172
Okładka książki E-mail od Pana Boga do kobiet
Anna Wojciechowska

Kup E-mail od Pana Boga do kobiet w ulubionej księgarnii

Oceny książki E-mail od Pana Boga do kobiet

OPINIE i DYSKUSJE o książce E-mail od Pana Boga do kobiet

Świetne wydanie dla kobiet. Myśli na każdy dzień, pełne inspiracji i ukojenia. Polecam!

świetna, poruszająca książka.polecam

świetna, poruszająca książka.polecam

To coś niesamowitego. Nie traktuję tego jako książki do przeczytania. Każdy może mieć inny sposób odkrywania jej i jednocześnie odkrywania Słowa Bożego. Ja Oowieram ją wtedy kiedy jest mi źle, gdy coś się wali i nie wiem co powinnam zrobić. To niesamowite, ale otwieram na pierwszej lepszej stronie (ale to Bóg kieruje tymi kartami i On wybiera tę odpowiednią) i znajduję w niej pocieszenie.
Dostałam ją od cioci na 18-naste urodziny i to najlepszy prezent jaki otrzymałam, chociaż myślałam, że to będzie kolejna nudna, niepotrzebna pozycja o wierze. A jednak. Ta książka jest wspaniałym zbiorem tego, co Bóg chce nam na co dzień przekazać.

Każda kobieta powinna mieć to na swojej półce, by móc każdego dnia zajrzeć do środka i dostać prezent od Boga, wskazówkę na dany dzień. Bóg mówi nam co zrobić tego konkretnego dnia i jak postąpić. Uwielbiam tę pozycję i mam nadzieję, że zawsze i nieustannie będę mogła ją przypisać do półki "Teraz czytam". :)
Polecam :)

225 użytkowników ma tytuł E-mail od Pana Boga do kobiet na półkach głównych
63 użytkowników ma tytuł E-mail od Pana Boga do kobiet na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki E-mail od Pana Boga do kobiet

Okładka książki E-mail od Pana Boga do młodzieży Claire Cloninger, Curt Cloninger
E-mail od Pana Boga do młodzieży Claire Cloninger, Curt Cloninger
Okładka książki E-mail od Pana Boga do dzieci Andy Cloninger, Claire Cloninger
E-mail od Pana Boga do dzieci Andy Cloninger, Claire Cloninger
Okładka książki Kolejny e-mail od Pana Boga Claire Cloninger, Curt Cloninger
Kolejny e-mail od Pana Boga Claire Cloninger, Curt Cloninger
Okładka książki E-mail od Pana Boga do nastolatka Claire Cloninger, Curt Cloninger
E-mail od Pana Boga do nastolatka Claire Cloninger, Curt Cloninger
Claire Cloninger
Claire Cloninger
Claire Cloninger (ur. jako Elizabeth Claire de Gravelles) - amerykańska pisarka chrześcijańska i autorka tekstów piosenek. Przyszła na świat w Luizjanie. Absolwentka Uniwersytetu w Luizjanie w Lafayette. Zdobywczyni 6 nagród Dove, przyznanych przez Gospel Music Association za teksty piosenek o wydźwięku chrześcijańskim. Autorka, wraz ze swoim synem Andym Cloningerem, serii książek dla dzieci "E-mail from God" ("E-mail od Pana Boga),wydanych również w polskiej wersji językowej. Mąż: Robert A. "Spike" Cloninger (1963-15.08.2019, jej śmierć),2 synów: Andrew "Andy" Jennings i Curtis "Curt" Arrington.

Cytaty z książki E-mail od Pana Boga do kobiet

Dodaj cytat z książki E-mail od Pana Boga do kobiet