- ezoteryka, senniki, horoskopy
- Akademia Modlitwy (tom 10)
- Ora et Ama
- 2025-11-22
- 2025-11-22
Dlaczego warto przeczytać tę książkę?
„Sygnały z Zaświatów. Jak bezpiecznie nawiązać kontakt z Aniołami, Przewodnikami Duchowymi i Przodkami”
Czy zdarza Ci się czuć, że coś – albo ktoś – delikatnie prowadzi Cię przez życie?
Powracające liczby, białe pióra w najbardziej nieoczekiwanych miejscach, intuicja, która wie więcej niż Twoje logiczne myśli, sny tak wyraźne, jakby były czyjąś wiadomością…
Jeśli TAK – ta książka jest dla Ciebie.
Bo to nie przypadek. To komunikat. A Ty możesz nauczyć się go rozumieć.
„Sygnały z Zaświatów” to najbardziej przystępny, bezpieczny i kompletny przewodnik dla osób, które chcą świadomie pracować z intuicją i wsparciem z drugiej strony. Nie musisz mieć żadnych „specjalnych zdolności”. Nie musisz znać ezoteryki. Nie musisz umieć medytować.
Potrzebujesz jedynie ciekawości – a ta książka zajmie się resztą.
Co znajdziesz w środku?
1. Pewność, że nie jesteś sama / sam
Dowiesz się, kim są istoty, które towarzyszą Ci od urodzenia: Anioł Stróż, Archaniołowie, Przewodnicy Duchowi, Przodkowie i Zwierzęta Mocy. Nauczysz się rozpoznawać ich obecność i intencje.
2. Konkretne techniki kontaktu – bez strachu, bez ryzyka
Otrzymasz jasne instrukcje krok po kroku:
– jak pracować z czterema „jasnościami” (jasnoczuciem, jasnowidzeniem, jasnosłyszeniem, jasnowiedzeniem),
– jak interpretować znaki w materii, liczby anielskie i synchroniczności,
– jak medytować w bezpiecznej przestrzeni,
– jak prowadzić pismo automatyczne bez przejmowania się „czy to moje, czy nie moje”,
– jak pracować z kartami anielskimi i testem ciała.
3. Zrozumienie, które uwalnia od lęku
W książce znajdziesz mądre, dojrzałe wyjaśnienia, czym jest świat duchowy, a czym nie jest. Rozróżnisz kontakt ze Światłem od projekcji, lęków czy chaosu emocjonalnego. Dowiesz się, jak stawiać granice i chronić energię.
4. Narzędzia, dzięki którym Twoje życie realnie się poprawi
Ta książka uczy, jak prosić o pomoc w życiu codziennym:
– w relacjach,
– w pracy,
– w zdrowiu,
– w podejmowaniu decyzji,
– w momentach kryzysu.
Praktyki są krótkie, skuteczne i możliwe do wykonania przez każdą osobę – nawet w kilka minut.
5. Świadomość, która z czasem staje się Twoją drugą naturą
Im bardziej rozumiesz język znaków i intuicji, tym łatwiej podejmujesz decyzje, tym rzadziej czujesz się zagubiona lub zagubiony, tym silniejsze jest poczucie, że życie ma sens, kierunek i wsparcie, które Cię nie opuszcza.
Dla kogo jest ta książka?
– dla osób wysoko wrażliwych i intuicyjnych,
– dla tych, którzy czują „coś więcej”, ale nie wiedzą, jak to nazwać,
– dla osób duchowo poszukujących,
– dla wszystkich, którzy stracili kogoś bliskiego i chcą zrozumieć ich obecność,
– dla osób stojących na życiowym zakręcie,
– dla każdej i każdego, kto pragnie żyć z większą uważnością i zaufaniem do świata.
Co wyróżnia tę książkę na tle innych?
– napisana prostym, ciepłym, obrazowym językiem,
– zero straszenia, zero mrocznych klimatów, zero ezoterycznej przesady,
– wszystko oparte na bezpieczeństwie energetycznym, higienie psychicznej i szacunku do wolnej woli,
– praktyczne ćwiczenia zamiast „wielkich teorii”,
– podejście do świata duchowego bez fanatyzmu – z mądrością, świadomością i lekkością.
Efekt?
Zaczynasz żyć tak, jakbyś naprawdę była lub był wspierany – bo jesteś.**
„Sygnały z Zaświatów” to książka, do której będziesz wracać wiele razy.
Nie po to, aby znaleźć nowe informacje, ale po to, żeby coraz wyraźniej słyszeć głos, który od zawsze mówił do Ciebie z wewnątrz i z zewnątrz.
Wszechświat nie przestaje nadawać.
Teraz nauczysz się odbierać.
Kup Sygnały z Zaświatów. Jak bezpiecznie nawiązać kontakt z Aniołami, Przewodnikami Duchowymi i Przodkami w ulubionej księgarni
Oceny książki Sygnały z Zaświatów. Jak bezpiecznie nawiązać kontakt z Aniołami, Przewodnikami Duchowymi i Przodkami
4 użytkowników ma tytuł Sygnały z Zaświatów. Jak bezpiecznie nawiązać kontakt z Aniołami, Przewodnikami Duchowymi i Przodkami na półkach głównych- Chcę przeczytać 3
Tagi i tematy do książki Sygnały z Zaświatów. Jak bezpiecznie nawiązać kontakt z Aniołami, Przewodnikami Duchowymi i Przodkami
Cytaty z książki Sygnały z Zaświatów. Jak bezpiecznie nawiązać kontakt z Aniołami, Przewodnikami Duchowymi i Przodkami
Istnieje pewna cicha prawda, którą wiele osób przeczuwają przez całe życie, choć rzadko mają odwagę wypowiedzieć ją na głos, ponieważ boją się, że zostanie wyśmiana, zbagatelizowana albo sprowadzona do kategorii dziecięcych fantazji. Ta prawda brzmi: nikt z nas nie przychodzi na Ziemię samotny, ponieważ każda czytelniczka i każdy czytelnik, niezależnie od miejsca urodzenia, dro...
Rozwiń

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sygnały z Zaświatów. Jak bezpiecznie nawiązać kontakt z Aniołami, Przewodnikami Duchowymi i Przodkami