Batman - Detective Comics: Elixir

- komiksy
- Detective Comics (Volume 1) (tom 2)
- DC All In
- 2026-02-10
- 2026-02-10
- angielski
A mystery takes Batman out of Gotham as he tracks down an immortality-focused cult called Elixir with the help of some unexpected allies! In the pursuit of a mysterious, bloodthirsty cult, Batman finds himself stranded away from his home with only the help of some very unexpected allies! But what can someone like the Penguin really hope to add in the chase against the dangerous group known only as Elixir? And can Batman trust him long enough to accept his help? This plus the landmark issue #1100 of Detective Comics, featuring the work of some of Batman’s most iconic creative teams! Collects Detective Comics #1097-1100 and Detective Comics Annual 2025.
Kup Batman - Detective Comics: Elixir w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Batman - Detective Comics: Elixir