Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01

Okładka książki Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01 autora Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa, 9788382645415
Okładka książki Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01
Nanase OhkawaMokona Apapa Wydawnictwo: J.P. Fantastica Cykl: Tsubasa Reservoir Chronicle(JPF) (tom 1) komiksy
komiksy
Tsubasa Reservoir Chronicle(JPF) (tom 1)
ツバサ RESERVoir CHRoNiCLE
2025-12-05
2025-12-05
Anna Piechowiak

Kup Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01

Za taki majstersztyk tylko dycha!

Za taki majstersztyk tylko dycha!

Jest to moja pierwsza pozycja twórców, dosyć ciekawy pomysł na fabułę z dużymi możliwościami. Dam szanse i zobaczę jak to się rozwinie.

Czy „Tsubasa Reservoir Chronicle” to manga, której autorki odcinają kupony od starszych, lepszych serii? Czy trzeba znać inne mangi CLAMP-a, aby czytać tę? Zapraszam do obejrzenia recenzji. Porównuję wydanie japońskie, amerykańskie i polskie, pokazuję nawiązania, streszczam początek (na wesoło i bez spoilerów),a przede wszystkim wyjaśniam, co daje lektura innych komiksów tego kwartetu i czy jest niezbędna, by poradzić sobie w nowym uniwersum… a raczej uniwersach…

więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo tovideo - opinia

22 użytkowników ma tytuł Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01 na półkach głównych
23 użytkowników ma tytuł Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01 na półkach dodatkowych

Okładka książki Cardcaptor Sakura: Clear Card Vol. 1 Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Okładka książki Tsubasa Reservoir Chronicle tom 03 Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Okładka książki Tsubasa Reservoir Chronicle tom 02 Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Okładka książki Człowiek o wielu twarzach Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Okładka książki CLAMP COLOR KURO Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
CLAMP COLOR KURO Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Okładka książki Chobits DELUXE tom 04 Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Okładka książki Duklyon Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Duklyon Mokona Apapa, Satsuki Igarashi, Tsubaki Nekoi, Nanase Ohkawa
Nanase Ohkawa
Nanase Ohkawa
Liderka japońskiej grupy mangaczek "CLAMP". Zajmuje się adaptacją mang oraz nakreśla scenariusz oraz fabułę do wszystkich prac.

Okładka książki Dracula Martin Simmonds, James Tynion IV
Dracula Martin Simmonds, James Tynion IV
Okładka książki Batman. Hush Jim Lee, Jeph Loeb, Scott Williams
Batman. Hush Jim Lee, Jeph Loeb, Scott Williams
Okładka książki Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara
Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara
Okładka książki Superman - Action Comics: Supergwiazdy Jason Aaron, Eddy Barrows, Eva De La Cruz, Romulo Fajardo Jr., Gavin Guidry, Rex Lokus, Danny Miki, Inaki Miranda, Patricia Mulvihill, John Ridley, Rainbow Rowell, Gail Simone, John Timms, Cian Tormey, Jonas Trindade, G. Willow Wilson

Cytaty z książki Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01

Dodaj cytat z książki Tsubasa Reservoir Chronicle tom 01