Doctor Who: Annual 2025

- fantasy, science fiction
- Doctor Who Annuals (tom 46)
- 2024-12-03
- 2024-12-03
- angielski
Begin a brand-new Doctor Who journey with a brand-new official Annual!
*Includes a Fifteenth Doctor story*
From Wrath Warriors to Unit HQ, from bi-regeneration to the Meep, a whole new world of Who has begun.
The first official Annual of a brand-new era is the must-have companion book to the adventures of a remarkable Doctor, and an even more remarkable Ruby Sunday.
From the latest dastardly villains to the heroes helping to save the day, this book is packed with puzzles, quizzes and games fit for a Toymaker (just keep an eye out for those pesky Goblins!).
So get your sonic screwdrivers at the ready, and step into a whole new Whoniverse.
Kup Doctor Who: Annual 2025 w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Doctor Who: Annual 2025