Popularne wyszukiwania
Set life

- literatura obyczajowa, romans
- 2025-12-31
- 2025-12-31
Czy w świecie pełnym kłamstw, bólu i niebezpieczeństw znajdzie się miejsce na prawdziwe uczucie?
Emily Jones kończy liceum i wyrusza na wymarzone studia do Cambridge. Ten wyjazd ma być spełnieniem jej snów nowym początkiem, dorosłością, wolnością. Niestety, dziewczyna szybko się rozczarowuje. Odkrywa, że ci, którym ufała najbardziej, od dawna ukrywają przed nią bolesną prawdę. Gdy świat Emily się rozpada, świeżo upieczona studentka musi podjąć decyzję wbrew sobie wszystko po to, aby ochronić swoich bliskich.
Niespodziewanie na drodze dziewczyny staje Nigel Hyde - niebezpieczny brunet, prawdziwy magnes na kłopoty. Bezczelny, arogancki i wulgarny. Tych dwoje z początku nie pała do siebie sympatią. A jednak los uparcie splata ich drogi. Choć każde spotkanie Emily i Nigela kończy się awanturą, gdy pojawią się prawdziwe problemy, jedno stanie za drugim bez wahania. Bo czasem największe wsparcie przychodzi od kogoś, kogo najmniej się spodziewasz.
Kup Set life w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Set life
140 użytkowników ma tytuł Set life na półkach głównych- Przeczytane 120
- M: wątek sensacyjny 1
- New Adult 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Set life
Wspaniałą książka śmieszna trzymająca w napięciu napisana w bardzo dobrym sposób historia górnych bohaterów to jedna z moich ulubionych kocham i czekam na kolejne części
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper polecam każdemu naprawdę super książka , czekam z niecierpliwością na dalszą część ❗❗❗😻
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka taka zajebista że szok wiem że to mało przekonujące ale naprawdę najlepsza ,najbardziej trzymająca w napięciu i wydobywająca z cb wszystkie emocje jakie posiadasz a potem cały czas myślisz o następnym rozdziale i tym co zadzieje się dalej ,no chyba już rozumiecie że na pewno wciąga ale ona jest naprawdę niesamowita ,śmieszna,no i główni bohaterowie co sprawiają że właśnie ta książka jest taka to po prostu cudo +++najlepsze enemies to lovers i najlepsza książka z tej tematyki książki jakie czytałam ,te wątki jak się pokrywają/łączą no cudeńko ,polecam naprawdę nawet osobie która nie lubi takich tematów i takich wątków to myślę że na tyle ją wciągnie że zapomni o tym że to coś czego nie lubi .
Książka taka zajebista że szok wiem że to mało przekonujące ale naprawdę najlepsza ,najbardziej trzymająca w napięciu i wydobywająca z cb wszystkie emocje jakie posiadasz a potem cały czas myślisz o następnym rozdziale i tym co zadzieje się dalej ,no chyba już rozumiecie że na pewno wciąga ale ona jest naprawdę niesamowita ,śmieszna,no i główni bohaterowie co sprawiają że...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam, dawno nie czytałam książki, która wciąga, rozbudza wyobraźnię, zaskakuje.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper książka, bardzo emocjonująca i ciekawa historia
Super książka, bardzo emocjonująca i ciekawa historia
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietna książka ❤
Świetna książka ❤
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMega gorąca i interesującą historia polecam ją goraco
Mega gorąca i interesującą historia polecam ją goraco
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka ma super klimat, najlepsza jaką do tej pory czytałam
Książka ma super klimat, najlepsza jaką do tej pory czytałam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa książka jest naprawdę świetna! Wzbudziła we mnie naprawdę wiele emocji i polecam ja każdemu. Dialogi są zabawne i genialnie napisane.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMoje najnowsze odkrycie z Wattpad za którym sprzedałabym dusze. Chociaż dopiero odkrywam tę opowieść, mogę śmiało powiedzieć, że będzie ona kolejną z moich ulubionych. To w jaki sposób zostali wykreowani główni bohaterowie sprawia, że chcę się po prostu więcej. Emily w tym wszystkim jest ikoną jej cięty język potrafi rozbawić do łez. Wystarczyło mi tylko kilka rozdziałów by zakochać się w głównej bohaterce i z niecierpliwością wyczekiwać egzemplarza papierowego. Bogactwo nie jest wolnością, lecz więzieniem- udowadnia to nam ta opowieść. Wątek romantyczny w tym dzielę też został ciekawie poprowadzony, nie mogę doczekać się jak to wszystko się potoczy. Enemies staną się lovers? Zachęcam do czytania.
Moje najnowsze odkrycie z Wattpad za którym sprzedałabym dusze. Chociaż dopiero odkrywam tę opowieść, mogę śmiało powiedzieć, że będzie ona kolejną z moich ulubionych. To w jaki sposób zostali wykreowani główni bohaterowie sprawia, że chcę się po prostu więcej. Emily w tym wszystkim jest ikoną jej cięty język potrafi rozbawić do łez. Wystarczyło mi tylko kilka rozdziałów...