Okładka książki Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia autora Terri Cole, 9788381354684
Terri Cole Wydawnictwo: Otwarte poradniki
poradniki
2025-05-07
2025-05-07
Matylda Biernacka

Kup Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia

W porządku, choć mam niejasne wrażenie, że wszystko jest podciągnięte pod tezę.

W porządku, choć mam niejasne wrażenie, że wszystko jest podciągnięte pod tezę.

Niesamowicie wartościowa lektura. W końcu nie miałam wrażenia, że autorka po prostu cytuje prace innych. Niesamowicie napisana i praktyczna. Polecam absolutnie każdemu.

Dziś przychodzę do Was z recenzja książki która wielu z Was na pewno się przyda a wydawnictwo @wydawnictwootwarte potrafi zaskoczyć mega pozytywnie.

Jak przestać zadowalać innych
Książka o nas samych, o przebodzcowanych, zmęczonych, odizolowanych, wyczerpqnych i można tak wymieniać bez końca.
Nie macie wrażenia, że bierzecie na swoje barki ponad miarę tego co jesteście w stanie znieść? Czasami chcecie usiąść spokojnie a jednak nadmiar obowiązków i rzeczy odkladanych rosną w przyspieszonym tempie i zamiast wypoczynku jest jeszcze więcej stresu niż jesteśmy w stanie ogarnąć.
Praca, dom, rodzina, czasami problemy zdrowotne, natłok dnia codziennego to wszystko powoduje, że chcecie gdzieś się oddalić by choć na chwilę nadmierna troska zeszła z Waszych barków.
Jak nauczyć się dbać przede wszystkim o siebie by problemy nasze czy innych nie spowodowały wypalenia?
W książce znajdziecie wiele cennych wskazówek, by nauczyć się mówić nie. By w końcu uwolnić się od trosk innych, którzy obarczaja nas swoimi problemami, że aż w końcu zapominamy o sobie.
To książka dla każdego, kto chce wyjść z doczepionych schematów bo tak "musi być", dla tych co chcą uciec od musimu tolerancji toksyków "bo to rodzina", nie musicie ogarniać wszystkiego co Wam na siłę ktoś wciska "bo tak trzeba"
Czas zawalczyć o siebie dla Siebie 🌞

Jak przestać zadowalać innych

151 użytkowników ma tytuł Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia na półkach głównych
18 użytkowników ma tytuł Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia

Cytaty z książki Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia

Terri Cole Jak przestać zadowalać innych. Uwolnij się od wysokofunkcjonującego współuzależnienia Zobacz więcej