AstroCoaching: Ikigai. Modelowanie Sukcesu

- AstroCoaching (tom 8)
- AstroCoaching by Martin Novak
- 2025-03-13
- 2025-03-13
Astrocoaching w ujęciu Martina Novaka to metoda rozwoju osobistego, która integruje narzędzia samodoskonalenia i duchowego wglądu (Quantum Arcana) z koncepcją kwantowości rzeczywistości (Quantum Doctrine). Opiera się na założeniu, że cała rzeczywistość – zarówno widzialna, jak i niedostępna dla ludzkiego aparatu postrzegania – jest rzeczywistością kwantową, w której świadomość odgrywa kluczową rolę w kształtowaniu doświadczeń i wydarzeń.
W tym podejściu ludzkie myśli, emocje i intencje są postrzegane jako elementy wpływające na kwantowe pole możliwości, a narzędzia dywinacyjne i rozwojowe pełnią funkcję mapy wskazującej potencjalne ścieżki rozwoju jednostki. Astrocoaching według Novaka nie jest jedynie formą przewidywania przyszłości, lecz metodą świadomego współtworzenia własnej rzeczywistości poprzez zrozumienie mechanizmów kwantowych rządzących wszechświatem. Dzięki temu umożliwia harmonizację wewnętrznych energii, poszerzenie percepcji i lepsze wykorzystanie własnego potencjału w zgodzie z wielowymiarową strukturą rzeczywistości.
Najnowsza książka Martina Novaka „AstroCoaching: Ikigai. Modelowanie Sukcesu” to przewodnik, który pomoże Ci odnaleźć głębokie „dlaczego?” w każdym obszarze życia – od kariery, przez pasje, aż po relacje i finanse.
Co znajdziesz w tej książce?
Praktyczne ćwiczenia, dzięki którym odkryjesz swoje talenty, mocne strony i to, co kochasz robić.
Metody planowania i ustalania celów – dostosowane do polskiej codzienności, byś mogła/mógł skutecznie osiągać postępy bez zbędnego chaosu.
Historie ludzi, którzy przeszli drogę od wątpliwości do prawdziwego sukcesu i finansowej stabilizacji – ich doświadczenia podpowiedzą Ci, jak nie tylko marzyć, ale i działać.
Rozwiązania w duchu Kaizen, pozwalające wprowadzać zmiany krok po kroku, bez ryzyka wypalenia czy niepotrzebnych rewolucji.
Dla kogo jest ta książka?
Dla każdej Polki i każdego Polaka, którzy chcą łączyć pasję, talenty, misję życiową i dochód w spójną całość. Nieważne, czy jesteś studentką/studentem, masz już ugruntowaną pozycję zawodową, czy dopiero myślisz o zmianie ścieżki – „AstroCoaching: Ikigai. Modelowanie Sukcesu” pokaże Ci konkretne narzędzia, by pokonać opór i wątpliwości oraz wreszcie działać w zgodzie z własnym „dlaczego?”.
Dlaczego warto po nią sięgnąć?
Bo uwolnisz swoją energię i odnajdziesz radość w codziennych obowiązkach.
Bo nauczysz się długofalowo planować, zamiast spalać się w krótkich zrywach motywacji.
Bo realnie zmienisz swoje życie, a nie tylko przeczytasz inspirujące idee – ta książka kładzie nacisk na praktykę i wdrażanie wiedzy od razu w działanie.
Pozwól sobie na odkrycie głębokiej motywacji i pewności, że każdy dzień prowadzi Cię w wymarzonym kierunku. Wypełnij ćwiczenia, zastosuj techniki i daj się zaskoczyć pozytywnym zmianom, które staną się rzeczywistością. „AstroCoaching: Ikigai. Modelowanie Sukcesu” to nie tylko lektura – to Twój nowy styl życia, w którym odzyskasz spokój, spełnienie i siłę do przekraczania własnych granic. Kup, przeczytaj, wdrażaj w praktyce – i zacznij żyć swoim Ikigai już teraz!
Kup AstroCoaching: Ikigai. Modelowanie Sukcesu w ulubionej księgarni
Oceny książki AstroCoaching: Ikigai. Modelowanie Sukcesu