Album mojego kota

- Sono il tuo gatto
- 2017-05-24
- 2017-05-24
- Hanna Cieśla
Ten zabawnie ilustrowany album pozwoli odtworzyć atmosferę kociego świata; będziesz mógł zanotować tu swoje myśli i opisać różne wydarzenia, a także dołączyć fotografie uwieczniające twojego kota. Pierwszy dzień w domu, zwyczaje kociaka, jego dziwaczne kryjówki, ulubione zabawy, najśmieszniejsze pozy i „nieszczęśliwe” wypadki w domu, wizyty u weterynarza, ulubione jedzenie – i wiele, wiele więcej.
Ten oryginalny album pozwoli każdemu, kto zaadoptował upragnionego kota, zachować w pamięci najwspanialsze momenty wspólnego, pełnego przygód życia z czworonożnym przyjacielem i przeżywać je ponownie przez wiele lat.
Kup Album mojego kota w ulubionej księgarni
Oceny książki Album mojego kota
5 użytkowników ma tytuł Album mojego kota na półkach dodatkowych- Album 1
- Komiks 1
- Dziecięce 1
- Kocie 1
- Sztuka 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Album mojego kota
Album do samodzielnego wypełniania dla wszystkich dzieciaków powyżej 3 lat oraz dla starszych rozrabiaków, mających świra na punkcie kotów.
Piękny kredowy, błyszczący papier.
Komiksowe rysunki, ramki, pola do wypełnienia, tła, rubryki, tabelki. Zilustrowała Anna Kniazeva.
Projekt graficzny i teksty Maria Cucchi. Książka nie posiada fotografii, lecz komiksowe zabawne rysunki z humorystycznym tekstem bez dymków.
Możemy wklejać fotografie naszego kotka w ozdobne ramki. Możemy rysować, malować dowolną techniką.
Wypełniamy dane naszego kotka, opisujemy pierwszy dzień w domu, naszą rodzinę, osobiste rzeczy kiciusia, ulubione kryjówki, spędzanie dnia, zabawy, pierwsze tropy, polowanie, zajęcia pod gołym niebem, przyjaciół i wrogów, ulubione zabawki, żywienie, wizyty u weterynarza, szczepienia, gimnastykę, psoty, urodziny, wakacje, czas upałów, porę mrozów, Boże Narodzenie, wspinaczki, kota samego w domu, nocne łowy, higienę, gości, głaskanie, rzeczy niemiłe dla kota, komunikację, prezenty, stosunek kota do domowników, troskę o kota, najlepiej ujęte zdjęcia i portrety kocie.
Oryginalnie wydany album. Zachwyci nie tylko dzieci ale i dorosłych. Możecie się wspólnie bawić z dzieckiem i wypełniać książeczkę.
Polecam!
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚredni format. Twarda oprawa . Okładka w minimalnej części lakierowana. Grafika w spokojnej tonacji czarno-białej okraszona wrzosem.
Piękny kredowy, błyszczący papier.
Komiksowe rysunki, ramki, pola do wypełnienia, tła, rubryki,...