Ksiądz Dolindo Ruotolo. Oddany duszom czyśćcowym
Ksiądz Marcello Stanzione w swojej najnowszej książce zgłębia naukę Kościoła katolickiego na temat czyśćca. W jej świetle przedstawia życie i dzieło ks. Dolindo Ruotolo – autora modlitwy Jezu, Ty się tym zajmij! i jednego z największych mistyków XX wieku.
Ten neapolitański kapłan znany był z żarliwej miłości do dusz oczekujących nieba. W książce odkryjesz jego wskazówki, które pomagają zrozumieć podstawowe zasady rzeczywistości czyśćca i skorygować popularne błędy. Dzięki temu pogłębisz swoją wiedzę o tajemnicach życia nadprzyrodzonego, zrozumiesz potrzebę oczyszczenia i dowiesz się, jak możesz dołączyć do duchowej walki o zbawienie dusz.
Książka zawiera również dodatek z modlitwami ułożonymi przez ks. Dolindo, które możesz odmawiać w intencji dusz czyśćcowych.
Kup Ksiądz Dolindo Ruotolo. Oddany duszom czyśćcowym w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Ksiądz Dolindo Ruotolo. Oddany duszom czyśćcowym
17 użytkowników ma tytuł Ksiądz Dolindo Ruotolo. Oddany duszom czyśćcowym na półkach głównych- Przeczytane 11
- RELIGIA 1
- 2024 1
- Historia 1
- 2025 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ksiądz Dolindo Ruotolo. Oddany duszom czyśćcowym
Jest to bardzo ciekawa publikacja w której to ksiądz Dolindo opowiada o tym jak dusze czyśćcowe przychodzą do niego po ratunek, on się za nie modli ofiaruje swoje cierpienie, krzyże zdenerwowanie. To pomaga im bardzo jak samemu księdzu Dolindo. Przeczytanie tej publikacji uświadomiło mi jak ważna jest modlitwa za zmarłych nie tylko w listopadzie. Dlatego, że to my możemy im pomóc a jeżeli przyjęci do nieba, wtedy to oni będą orędować za nami. Książkę kieruje do osób, które wierzą że jest życie po śmierci chwale Bożej.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka bardzo wartościowa!
Polecam do przeczytania i wcielenia w życie to o czym pisze i mówi ks.Dolindo.
❤️
Książka bardzo wartościowa!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam do przeczytania i wcielenia w życie to o czym pisze i mówi ks.Dolindo.
❤️