Bloody Sweet, Vol. 1

- 2023-06-20
- angielski
- 9781975366728
NOT YOUR AVERAGE VAMPIRE STORY
Gloomy, introverted, and the daughter of a shaman—Naerim is an easy target for the bullies in her class. With no friends and an aloof mother, she faces this daily nightmare all alone. But just as she hits rock bottom, her knight in shining armor swoops in! Except he’s dressed in sinister black...and he’s an ancient vampire?! Fetechou makes it no secret that he desires her blood, but he’ll work for every drop by giving her back what she most desperately needs—her smile. Can his manic energy help Naerim come out of her shell?
Kup Bloody Sweet, Vol. 1 w ulubionej księgarni
Oceny książki Bloody Sweet, Vol. 1
Cytaty z książki Bloody Sweet, Vol. 1
Suji's advice was short, but it opened my eyes, far more than anything my teachers have ever said to me. She not only gave me a makeover on the outside but also changed something deep inside off me.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bloody Sweet, Vol. 1
Historia przedstawiona w tej mandze może wydać się banalna, a kreska nie zachwyci każdego. Ale jest bardzo mądra i porusza bardzo ważny temat prześladowania wśród nastolatków. Jest także o akceptacji i budowaniu własnej wartości. Do tego miejscami bardzo zabawna za sprawą pewnego wampira :).