Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku

Okładka książki Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku autora Michał Sawicki, 9788381325707
Okładka książki Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku
Michał Sawicki Wydawnictwo: Zwierciadło nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2024-05-15
2024-05-15

Kup Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku w ulubionej księgarnii

Oceny książki Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku

OPINIE i DYSKUSJE o książce Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku

Ciesze sie ze trafiłam na tą ksiazke. Duzo mi ona dała

Ciesze sie ze trafiłam na tą ksiazke. Duzo mi ona dała

Mnóstwo niedokończonych historii. Brak opinii autora, a szkoda.

Mnóstwo niedokończonych historii. Brak opinii autora, a szkoda.

#WYZWANIELC2025 LISTOPAD: Przeczytam książkę polskiego autora lub autorki wydaną po 2000 roku.

Strasznie chaotyczna. Autor rozpoczyna wiele kwestii, ale żadnej wystarczająco nie omawia. Mam wrażenie, że w każdym rozdziale porusza wszystkie możliwe tematy. Bezsensowne wstawki dotyczące autora. Był jakiś limit znaków, do którego trzeba było dobić? Tak to brzmi. Poza tym polityka zalewa nas z każdej strony, nie chcę o niej czytać w książce przeznaczonej relacjom. Jeśli chodzi o samą treść - ktoś całkiem zielony może się dowie czegoś nowego. Jak masz jakieś minimalne pojęcie na ten temat to nic nowego się nie dowiesz.

435 użytkowników ma tytuł Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku na półkach głównych
66 użytkowników ma tytuł Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku na półkach dodatkowych

Okładka książki Miłosne mono/poli Magdalena Kuszewska, Michał Sawicki, Michał Tęcza
Miłosne mono/poli Magdalena Kuszewska, Michał Sawicki, Michał Tęcza

Cytaty z książki Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku

Dodaj cytat z książki Seks bez presji. Jak nie gzić się po ciemku