Osiem miliardów dżinów

Okładka książki Osiem miliardów dżinów autora Ryan Browne, Charles Soule, 9788367270748
Okładka książki Osiem miliardów dżinów
Charles SouleRyan Browne Wydawnictwo: Lost In Time fantasy, science fiction
Eight Billion Genies, Deluxe edition
2024-04-25
2024-04-25
Jakub Syty

Kup Osiem miliardów dżinów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Osiem miliardów dżinów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Osiem miliardów dżinów

34/2026 Rzadko czytam komiksy. Ten poleciła mi bibliotekarka. I jestem zachwycony. I kreską, i treścią.

Bardzo dobry i oryginalny pomysł na komiks jak również bardzo dobre wykonanie. Komiks z serii który zostaje w
pamięci i taki o którym się mówi.

pamięci i taki o którym się mówi.

Bardzo ciekawy pomysł na historię. Fajnie, przejrzyście przedstawiony. Nie spodziewałam się, że tym ostatnim życzeniem naprawczym będzie takie, bliskie uniwersalnemu biblijnemu przykazaniu miłości. Wybrali do tego idealną osobę. Dobra robota.

100 użytkowników ma tytuł Osiem miliardów dżinów na półkach głównych
47 użytkowników ma tytuł Osiem miliardów dżinów na półkach dodatkowych

Okładka książki Star Wars: Wielka Republika: Opowieść światła i życia Zoraida Córdova, Tessa Gratton, Claudia Gray, Justina Ireland, Lydia Kang, George Mann, Daniel José Older, Cavan Scott, Charles Soule
Okładka książki Star Wars: Tom 9: Ścieżka światła Jethro Morales, Madibek Musabekov, Charles Soule
Okładka książki Star Wars: Legacy of Vader Vol. 1 - The Reign of Kylo Ren Derrick Chew, Stefano Raffaele, Luke Ross, Charles Soule
Okładka książki Star Wars: Tom 8: Sith i Skywalker Steven Cummings, Jethro Morales, Madibek Musabekov, Ibraim Roberson, Charles Soule
Okładka książki Star Wars: Wielka Republika. Cienie Gwiezdnego Blasku Marika Cresta, David Messina, Jethro Morales, Ibraim Roberson, Charles Soule
Okładka książki Star Wars: Tom 7: Mroczne droidy Madibek Musabekov, Charles Soule
Star Wars: Tom 7: Mroczne droidy Madibek Musabekov, Charles Soule
Charles Soule
Charles Soule
Pochodzący z Brooklynu w Nowym Jorku pisarz, autor scenariuszy komiksowych, muzyk i prawnik. jego debiutem była autorska seria „Letter 44” wydana w 2013 roku przez Oni Press (rys. Alberto Albuquerque). Później pisał scenariusze dla DC Comics (między innymi o Potworze z Bagien i Wonder Woman) oraz dla Marvel Comics, gdzie tworzył fabuły komiksów o She-Hulk, Wolverine czy Thunderbolts.

Okładka książki Pewnego razu gdzieś na końcu świata - Księga pierwsza Jason Aaron, Nick Gragotta, Alexandre Tefenkgi
Okładka książki Excalibur: Kroniki Alain Brion, Jean-Luc Istin
Excalibur: Kroniki Alain Brion, Jean-Luc Istin
Okładka książki Dom Usherów Jaime Calderón, Jean Dufaux
Dom Usherów Jaime Calderón, Jean Dufaux

Cytaty z książki Osiem miliardów dżinów

Dodaj cytat z książki Osiem miliardów dżinów