ArtykułyMilion euro dla pisarki i burza w branży. Nagroda „Aena de Narrativa“ rozpala emocje
LubimyCzytać5
LubimyCzytać10
LubimyCzytać2
ArtykułyCzytamy w weekend. 10 kwietnia 2026
LubimyCzytać446
Mapa Poziomów Świadomości. Przewodnik dla początkujących

- nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
- The Map of Consciousness Explained: A Proven Energy Scale to Actualize Your Ultimate Potential
- 2023-01-01
- 2023-01-01
- 2020-01-01
Mapa poziomów świadomości, w skrócie, przedstawia całe spektrum świadomości od „niższych” poziomów: Wstydu, Winy, Apatii, Żalu, Strachu, Pożądania, Złości, Dumy (czyli poziomów siły zdominowanych przez egoistyczne popędy),poprzez średnie poziomy Odwagi, Ochoty, Akceptacji, Rozsądku (czyli poziomy siły zdominowane przez uczciwość osobistą),do bardziej poszerzonych poziomów: Miłości, Bezwarunkowej miłości / Radości / Uzdrawiania, Ekstazy, Pokoju i Oświecenia. Te „wyższe” pola energetyczne są falą nośną ogromnej energii życiowej.
W tej książce znajdziesz wszystko, co musisz wiedzieć, by ruszyć w swoim życiu naprzód, wyjaśnienia, jak funkcjonuje świat, dlaczego coś się dzieje tak, jak się dzieje i jak możesz zrealizować swój najpełniejszy potencjał.
Z Przedmowy Susan Hawkins
Kup Mapa Poziomów Świadomości. Przewodnik dla początkujących w ulubionej księgarnii
Oceny książki Mapa Poziomów Świadomości. Przewodnik dla początkujących
170 użytkowników ma tytuł Mapa Poziomów Świadomości. Przewodnik dla początkujących na półkach głównych- Chcę przeczytać 139
- Świadomość 2
- Audiobooki Mamy 🎧 1
- POSIADAM 1
- Chcę kupić 1
- Ulubione w 33 1

Cytaty z książki Mapa Poziomów Świadomości. Przewodnik dla początkujących
Dodaj cytat z książki Mapa Poziomów Świadomości. Przewodnik dla początkujących
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mapa Poziomów Świadomości. Przewodnik dla początkujących
Rewelacyjna, ląduje do ulubionych. Nie jest łatwo ją czytać , jest naszpikowana głębokimi treściami, które po prostu trzeba poddać refleksji . Bardziej kompletnej książki w zakresie świadomości nie czytałam.
To pozycja, która zebrała dorobek duchowy D. Hawkinsa. Stany, których doświadczał , są nieziemskie i boskie - dosłownie:). Tak pełny opis tych niedoścignionych większości stanów nie zdarza się często, tylko wielkim Mistrzom Duchowym, a na to miano zasłużył. Warto wiedzieć, jak do nich zmierzać.
To zaledwie rąbek tajemnicy, ponieważ zakładam , że resztę trzeba doświadczyć samemu. Poza tym sięgam po kolejne książki tego autora w celu rozszerzenia poszczególnych aspektów poruszonych w tej książce.
Polecam.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo pozycja, która zebrała dorobek duchowy D. Hawkinsa. Stany, których doświadczał , są nieziemskie i boskie - dosłownie:). Tak pełny opis tych niedoścignionych...
Dla mnie to było wielkie WOW ! Holistyczny paradygmat rzeczywistości, który w zasadzie łączy wszystkie inne, które znałem, zarazem nie wykluczając żadnego z nich. To byla pierwsza książka Autora jaką przeczytałem i jest to taki swoisy "promomix" twórczości Dr Hawkinsa, przynajmniej tej wydanej w języku polskim. Polecam szczególnie na początek.