SFinks Magazyn o fantastyce Zima 2021

WYWIADY SFINKSA
Z Tadeuszem Markowskim rozmawia Wojtek Sedeńko
PROZA
Jan Maszczyszyn - „Wosk”
Piotr Witold Lech - „Skoczkowie”
Frederik Pohl - „Rycerze Artura”
PUBLICYSTYKA
Andrzej Zimniak - „Zwiadowca”
Artur Nowakowski - „DAW Books – okładki wczesnych edycji”
RUBRYKI STAŁE
MIĘDZY NAUKĄ A FIKCJĄ Leszek P. Błaszkiewicz - „Paradoksy w fizyce i nie tylko”
WIATR ZE WSCHODU Paweł Laudański - „Jak wydawano fantastykę – Arkadij i Borys Strugaccy” (3)
MUTACJA NADMIAROWA Marek Oramus - „Czarna dziura”
PARADOKSY Marek Żelkowski - „Co to jest fantastyka naukowa?”
FANTASTYCZNA MUZYKA Leszek Błaszkiewicz - „Spotkanie 1. Czego słucha fantasta?”
MISTERIUM GROZY Krzysztof Biliński - „Muzyka i horror”
WYZNANIA IDIOTY Jacek Sobota - „Czarodziejska górka”
SŁOWNIK RETROFANTASTYKI Wojciech Kajtoch - Słownik (2)
WYDAWCY
POLECANKA Leszka Błaszkiewicza
RECENZJA Jacek Sobota - „Malowane łopatą”
RECENZJA Rafał Śliwiak - „Życzmy sobie, żeby czytelnicza Wigilia trwała przez cały rok”
RECENZJA Joanna Kułakowska - „Opowieści fantastyczne”
FANDOM Marcin „Alqua” Kłak - „Konwentowy rok, jakiego wcześniej nie było”
Nowości wydawnicze
Zapowiedzi wydawnicze
Kup SFinks Magazyn o fantastyce Zima 2021 w ulubionej księgarni
Oceny książki SFinks Magazyn o fantastyce Zima 2021
4 użytkowników ma tytuł SFinks Magazyn o fantastyce Zima 2021 na półkach dodatkowych- Posiadam 2
- Fantastyka naukowa 1
- Fandom 1