Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938

Okładka książki Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938 autora Henryk Cimek, Lucjan Kieszczyński, 8305113388
Okładka książki Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938
Henryk CimekLucjan Kieszczyński Wydawnictwo: Książka i Wiedza Seria: Stulecie Polskiego Ruchu Robotniczego historia
historia

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938

OPINIE i DYSKUSJE o książce Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938

Okładka książki Roczniki Dziejów Ruchu Ludowego, nr 20 Peter Brock, Charis Chajretdinow, Henryk Cimek, Bronisław Gołębiowski, Władysław Góra, Zygmunt Hemmerling, Bogdan Hillebrandt, Jan Jachymek, Stanisława Jarecka-Kimlowska, Adam Koseski, Maria Mioduchowska, Jan Sałkowski, Stanisław Sierpowski, Franciszek Stachnik, Jan Wypych, Andrzej Zakrzewski
Henryk Cimek
Henryk Cimek
polski historyk, politolog, specjalizujący się w historii najnowszej oraz naukach o polityce.

Cytaty z książki Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938

Dodaj cytat z książki Komunistyczna Partia Polski, 1918-1938