Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2

Okładka książki Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2 autora Naomi Aga, 9788367386821
Okładka książki Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2
Naomi Aga Wydawnictwo: Kotori Cykl: Kwiat, który nie miał zakwitnąć (tom 2) Seria: Boys Love komiksy
komiksy
Kwiat, który nie miał zakwitnąć (tom 2)
Boys Love
Sakanai Hana ni Mizuyari [咲かない花に水やり #2]
2023-12-10
2023-12-10
Anna Piechowiak

Kup Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2

O ja naiwna, że pociągną wątek małżeństwa. No spoko, pociągnęli, ale nie ten.

Sceny w hotelu są poszarpane, a wątki porzucone na cel prostego strzału w łóżko. I teraz nie wiem, czy przyszły ojciec się przyznał do zdrady czy a. Spoko jest tylko wątek przeplatany, a mianowicie, że to w porządku mieć jakieś hobby i nie jest to żaden wstyd (no, chyba że twoje hobby to dziecięca pornografia, wtedy to wstyd i paragraf).

Sakuraba się wstydzi związku, ale pędzi do hotelu, bo 'moje mi zabierajo'. Asami nie chce być traktowany jako kobieta w tym związku, aaale nie ma nic przeciwko, by traktować go jak księżniczkę. I czy ktoś myślał, że ci dwaj się nie zejdą? Ahaha, jasne.

O ja naiwna, że pociągną wątek małżeństwa. No spoko, pociągnęli, ale nie ten.

I wielka nieskończona miłość.

I wielka nieskończona miłość.

Powrót do Asamiego i Sakuraby sprawił mi dużo radości, manga ta to dość proste nienachalne romansidło z przepięknymi rysunkami. Szkoda że fabuła nie dała zbyt dużo miejsca na sceny intymne

44 użytkowników ma tytuł Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2 na półkach głównych
42 użytkowników ma tytuł Kwiat, który nie miał zakwitnąć #2 na półkach dodatkowych

Okładka książki Akane-kun Destiny Naomi Aga, Yoshi (OJmomo)
Akane-kun Destiny Naomi Aga, Yoshi (OJmomo)
Okładka książki Sakanai Hana ni Mizuyari #1 Naomi Aga, Yoshi (OJmomo)
Sakanai Hana ni Mizuyari #1 Naomi Aga, Yoshi (OJmomo)
Okładka książki Sakanai Hana ni Mizuyari #2 Naomi Aga, Yoshi (OJmomo)
Sakanai Hana ni Mizuyari #2 Naomi Aga, Yoshi (OJmomo)
Okładka książki Oni to Tengoku Sai Naomi Aga, Kyouko Oyoshikawa
Oni to Tengoku Sai Naomi Aga, Kyouko Oyoshikawa