Bogać się z potęgą podświadomości

- poradniki
- Grow Rich with the Power of Your Subconscius Mind
- 2023-09-06
- 2023-09-06
- Elżbieta Kowalewska
Odkryj, tkwiący w każdym z nas, sekret nadzwyczajnych sukcesów.
Czy zgłębiasz mądrości Murphy’ego od dawna, czy dopiero zaczynasz poznawać jego nauki, ta książka oświetli ci drogę do sukcesu. Zawiera ona autentyczne teksty, niektóre nigdy jeszcze niepublikowane w formie książkowej, wraz ze współczesną aktualizacją, przykładami i analizami pod kątem dzisiejszego czytelnika. Książka wykracza poza to, co słyszeliśmy dotąd na temat mocy pozytywnego myślenia w ujawnianiu zdolności do manifestowania niezwykłych zmian w życiu, jakie posiada każdy z nas.
Książki Josepha Murphy’ego, w tym wyjątkowy bestseller ,,Potęga podświadomości”, dotarły do milionów czytelników. Obecna, nowa seria, autoryzowana przez Joseph Murphy Trust, dotyczy głównie pomyślności finansowej i prostych acz potężnych sposobów koncentrowania myśli i uwagi na osiąganiu celów życiowych, gromadzeniu bogactwa i życiu, o jakim marzymy.
Kup Bogać się z potęgą podświadomości w ulubionej księgarni
Oceny książki Bogać się z potęgą podświadomości
96 użytkowników ma tytuł Bogać się z potęgą podświadomości na półkach głównych- Chcę przeczytać 47
- 2023 2
- LEGIMI 2
- Mam 1
- Legimi audio 1
- Ksiązki do których nigdy już nie wrócę 1
- Popularnonaukowe 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bogać się z potęgą podświadomości
„Bogac się” Josepha Murphy’ego oceniam na 7/10. Książka rozwija główne idee autora dotyczące pracy z podświadomością, tym razem skupiając się głównie na sferze finansowej. Choć nie wnosi tyle świeżości co „Potęga podświadomości”, stanowi dobre przypomnienie najważniejszych zasad i może pomóc odświeżyć w sobie właściwe nastawienie, spokój oraz pozytywne nawyki myślowe. Warto do niej sięgnąć szczególnie wtedy, gdy potrzebujemy mentalnego resetu i powrotu do podstaw.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWow co za pozytywna i otwierająca umysł książka aż tak bardzo mi sie podobała ze kupiłam inne książki tego autora. Nie wierzyłam wcześniej w siłę afirmacji ale to naprawdę działa jak sie wierzy wszystko można osiągnąć polecam każdemu kto chce mieć lepsze szczęśliwsze życie 👍😊🤩😃
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toweszłam na drogę rozwoju
weszłam na drogę rozwoju