Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość

- ezoteryka, senniki, horoskopy
- 2023-10-11
- 2023-10-11
Przewodnik po sztuce przyciągania tego, czego pragniemy, tworzenia takiego życia, jakiego chcemy, kreowania rzeczywistości poprzez myśli, uczucia, przekonania, zachowania i wypowiedzi. Dla każdego, kto chce poczuć się silniejszym i odnosić sukcesy. Niezależnie od tego, czy chce przyciągnąć bratnią duszę, znaleźć idealną pracę lub wymarzony dom, czy po prostu osiągnąć więcej wewnętrznego spokoju i pewności siebie.
Kup Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość w ulubionej księgarni
Oceny książki Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość
241 użytkowników ma tytuł Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość na półkach głównych- Chcę przeczytać 146
- 2024 5
- Psychologia 3
- Popularnonaukowe 1
- Chętnie przeczytam jeszcze raz 1
- Z polecenia do kupienia ... 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość
Infantylnie i prosto napisana książka, ktora nie wyniosła nic do mojego życia. Jeżeli ktoś naprawdę szuka książki która pomoże w manifestacji polecaj "101 esejów które zmienia twój tok myślenia". Na to szkoda czasu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBałam sie ze to bedzie kolejna ksiazka o manifestacji - z przeslaniem „pomysl x i jak bedziesz myslec wystarczajaco intensywnie to dostaniesz x”. Na szczescie autorka tlumaczy szerszy obraz manifestacji oraz podkresla jej proaktywny aspekt. Omawia caly proces zmiany nastawienia plus namawia do dzialania aby to czego pragniemy sie spelnilo. Mysle ze kaiazka do ktorej warto wracac raz na jakis czas zeby przypomniec sobie istote i waznosc nastawienia na siebie.
Bałam sie ze to bedzie kolejna ksiazka o manifestacji - z przeslaniem „pomysl x i jak bedziesz myslec wystarczajaco intensywnie to dostaniesz x”. Na szczescie autorka tlumaczy szerszy obraz manifestacji oraz podkresla jej proaktywny aspekt. Omawia caly proces zmiany nastawienia plus namawia do dzialania aby to czego pragniemy sie spelnilo. Mysle ze kaiazka do ktorej warto...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie spodziewałam się wiele po tej książce. Nie słyszałam wcześniej o autorce, a tu taka niespodzianka. Bardzo konkretnie napisana, bez lania wody. Wręcz mam ochotę wracać do tej książki, zawiera dobre wytłumaczenie i dobre rady. Czego tu nie znajdziecie to konkretne instrukcje jak manifestować i jak medytować. Autorka poleca do tego swoją stronę- a tam rzeczywiście znalazłam do pobrania różne manifestacje - za opłatą… Podsumowując: dobre wyjaśnienie konceptu, do praktyki potrzebna jest lektura lub przesłuchanie innych publikacji (istnieje chyba z resztą druga część tej książki). Z pewnością nie żałuję zakupu tej książki.
Nie spodziewałam się wiele po tej książce. Nie słyszałam wcześniej o autorce, a tu taka niespodzianka. Bardzo konkretnie napisana, bez lania wody. Wręcz mam ochotę wracać do tej książki, zawiera dobre wytłumaczenie i dobre rady. Czego tu nie znajdziecie to konkretne instrukcje jak manifestować i jak medytować. Autorka poleca do tego swoją stronę- a tam rzeczywiście...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Nasza przeszłość jest tak samo odpowiedzialna za doprowadzenie nas tam, gdzie jesteśmy dzisiaj, jak za powstrzymywanie nas od wyruszenia tam, gdzie teraz chcemy iść."
Być może wrócę do oceny tej książki i ją zmienię, póki co manifestuję.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNa pewno spełniła swoją rolę, poruszyła i zachęciła do aktywnego udziału w kreacji mojej przyszłości.
Być może wrócę do oceny tej książki i ją zmienię, póki co manifestuję.
Dzisiaj przychodzę do Was z czymś innym niż zazwyczaj. Chyba śmiało mogę nazwać „Manifestuj” poradnikiem. To cienka i konkretna pozycja. Znajdziecie tu inspirujące cytaty oraz konkretną strategię manifestacji krok po kroku. Wraz z ćwiczeniami i poradami. Za co polubiłam tę książkę? Za autentyczność a nie mydlenie oczu. Autorka nie wciska nam bajek o tym, że wizualizacje i „jeśli czegoś wystarczająco pragniesz to…” wystarczą. Mówi wprost, że wizualizacje to fundament ale nasze działanie i praca nad lękami, przekonaniami to rzecz niezbędna. Bez tego podświadomie wciąż będziemy przyciągać stare. Bardzo mi się podoba koncepcja manifestacji i mocno w nią wierzę. To nie czary mary tylko energia, przyciąganie, zmiana nastawienia. Bardzo mi się podobała i naprawdę Wam polecam🧡
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDla mnie rewelacyjna książka. Bardzo mi pomogła i otworzyła oczy. Jeśli ktoś zna książki o podobnej tematyce, to proszę o polecenie :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość to praktyczny przewodnik dla osób które chcą mieć kontrolę nad swoim życiem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJa jestem zachwycona tą książką gdyż temat manifestacji nie jest mi obcy a wskazówki w niej zawarte są idealne żeby od razu wprowadzić je w życie
Niejednokrotnie mówiłam, że uwielbiam wszelkiego rodzaju poradniki dotyczące rozwoju osobistego. Taka właśnie jest książka „Manifestuj i twórz własną rzeczywistość” Roxie Nafousi.
A o co w ogóle chodzi z tym manifestowaniem? Otóż, jak tłumaczy sama autorka, to „umiejętność wykorzystywania mocy umysłu do zmiany i tworzenia rzeczywistości, której doświadczasz. Jest to praktyka samorozwoju, według której należy żyć”. Twierdzi, że zawsze jest czas na zmianę siebie. Przeszłość bowiem nas nie definiuje.
Poradnik to nie tylko zebrane suche fakty, ale także nasze miejsce do refleksji i zapisywania przemyśleń. W książce mamy na to miejsce. Roxie zawarła w niej mnóstwo ćwiczeń, po wykonaniu których proces naszego rozwoju będzie pełniejszy. Musimy porzucić jedynie lęk i obawy przed zmianami. Nie jest to proste, ale nie możemy się poddać. Choć droga do lepszego życia składa się zarówno z porażek jak i sukcesów, z momentów szczęścia jak i smutku, to musimy ją przejść. Wszystko to składa się na tę podróż. A przecież o to chodzi w życiu - żeby być szczęśliwszym i spełnionym.
Poradnik polecam wszystkim, którzy cenią sobie chęć rozwoju i pracy nad sobą. Po zastosowaniu technik podanych przez autorkę lepiej zrozumiecie siebie. Roxie odsyła nas też na swoją stronę internetową, gdzie znajdziemy więcej porad i wskazówek. Super sprawa 🥰
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toChcesz zmienić coś w swoim życiu? Polubić siebie, być dla siebie bardziej wyrozumiała i przyciągać dobre rzeczy? To koniecznie przeczytaj tę pozycję.
A o co w ogóle chodzi z tym manifestowaniem?...
Ta książka to złoto. Czyta się ją powoli po kawałku- bardzo podoba mi się, że autorka daje wiele przykładów i pisze w prosty sposób o wielu złożonych aspektach. Jestem mocno na tak!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRoxie Nafousi objaśnia 7 kroków manifestacji by stała się rzeczywistością.
Roxie Nafousi objaśnia 7 kroków manifestacji by stała się rzeczywistością.