Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość

Okładka książki Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość autora Roxie Nafousi, 9788328718241
Okładka książki Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość
Roxie Nafousi Wydawnictwo: Muza ezoteryka, senniki, horoskopy
ezoteryka, senniki, horoskopy
2023-10-11
2023-10-11

Kup Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość w ulubionej księgarnii

Oceny książki Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość

OPINIE i DYSKUSJE o książce Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość

Infantylnie i prosto napisana książka, ktora nie wyniosła nic do mojego życia. Jeżeli ktoś naprawdę szuka książki która pomoże w manifestacji polecaj "101 esejów które zmienia twój tok myślenia". Na to szkoda czasu.

Bałam sie ze to bedzie kolejna ksiazka o manifestacji - z przeslaniem „pomysl x i jak bedziesz myslec wystarczajaco intensywnie to dostaniesz x”. Na szczescie autorka tlumaczy szerszy obraz manifestacji oraz podkresla jej proaktywny aspekt. Omawia caly proces zmiany nastawienia plus namawia do dzialania aby to czego pragniemy sie spelnilo. Mysle ze kaiazka do ktorej warto wracac raz na jakis czas zeby przypomniec sobie istote i waznosc nastawienia na siebie.

Nie spodziewałam się wiele po tej książce. Nie słyszałam wcześniej o autorce, a tu taka niespodzianka. Bardzo konkretnie napisana, bez lania wody. Wręcz mam ochotę wracać do tej książki, zawiera dobre wytłumaczenie i dobre rady. Czego tu nie znajdziecie to konkretne instrukcje jak manifestować i jak medytować. Autorka poleca do tego swoją stronę- a tam rzeczywiście znalazłam do pobrania różne manifestacje - za opłatą… Podsumowując: dobre wyjaśnienie konceptu, do praktyki potrzebna jest lektura lub przesłuchanie innych publikacji (istnieje chyba z resztą druga część tej książki). Z pewnością nie żałuję zakupu tej książki.

241 użytkowników ma tytuł Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość

Dodaj cytat z książki Manifestuj i przyciągaj lepszą przyszłość