Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć

Okładka książki Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć autora Ludwik Jelonek, 9788396887801
Okładka książki Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć
2023-07-31

Kup Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć

Serio wyczerpała temat, prawie mi się zmarszczki wygładziły od samego czytania. Myślę, że plik mógłby być lżejszy, ale to przez ilustracje i zdjęcia. Nie jestem pewien co należałoby dodać, może fajnie byłoby zobaczyć wykresy jak zmienia się poziom kolagenu w czasie? Solidna robota.

Bardzo przydatne informacje i świetne grafiki. Polecam

Bardzo przydatne informacje i świetne grafiki. Polecam

11 użytkowników ma tytuł Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć na półkach głównych

Cytaty z książki Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć

Dodaj cytat z książki Kolagen. Wszystko, co musisz wiedzieć