The Wrong Bride

Okładka książki The Wrong Bride autora Catharina Maura, 9781955981187
Okładka książki The Wrong Bride
Catharina Maura Wydawnictwo: Ichara Publishing Cykl: The Windsors (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
9781955981187

Kup The Wrong Bride w ulubionej księgarnii

Oceny książki The Wrong Bride

OPINIE i DYSKUSJE o książce The Wrong Bride

Niezła lecz trochę męcząca. Bezustanna walka głównej bohaterki z własnymi wątpliwościami jest nużąca. Choć nie powiem, intryga nieźle zaplątana a ,,bad woman" ti wspaniale opisana osobowość narcystyczna.
Wiele, jeśli nie wszystkie, problemy zostałyby rozwiązane za pomocą funkcji nagrywania w telefonie ale to zbyt oczywiste bohaterowie na to wpadli...
Bardzo niepasujące było na siłę wciskanie Aresowi nazywania Raven w łóżku suczką, jakby autorka baaardzo, ale to bardzo chciała tego sformułowania użyć choć nie pasuje to zupełnie do postaci. Odpocznę, zanim sięgnę po kolejną część.

Bardzo niepasujące było...

Książka nie była zła, ale też nie zrobiła na mnie większego wrażenia. Czytało się ją szybko, jednak po zakończeniu nie zostało we mnie nic, co skłoniłoby do dłuższych przemyśleń. Raczej przeciętna lektura.

Nie wiem, czy ta książka zasłużyła na więcej niż jedną gwiazdkę.
Początek był naprawdę obiecujący, ale później zrobiło się strasznie męcząco.

Główna bohaterka płakała, potem uprawiała seks, znowu płakała, znowu seks i tak w kółko. No błagam, serio?
Główny bohater był kompletnie nijaki, zero charakteru, zero głębi.

Miałam wrażenie, że dobre sto stron było zupełnie zbędnych, bo wszystko się powtarzało.

Nie polecam.

Nie wiem, czy ta książka zasłużyła na więcej niż jedną gwiazdkę.
Początek był naprawdę obiecujący, ale później zrobiło się strasznie męcząco.

Główny bohater był kompletnie nijaki, zero charakteru, zero głębi.

Miałam wrażenie, że dobre sto stron było zupełnie...

1166 użytkowników ma tytuł The Wrong Bride na półkach głównych
204 użytkowników ma tytuł The Wrong Bride na półkach dodatkowych