Higiena i sterylizacja w branży beauty

- zdrowie, medycyna
- 2020-07-19
- 2020-07-19
- 9788320059649
Książka omawia aktualne standardy z zachowaniem medycznych procedur higieny i sterylności w miejscu pracy. Została opracowana według najnowszych zaleceń, a także dostosowana do dynamicznie rozwijającego się rynku kosmetologicznego.
Zebrano w niej wiedzę i doświadczenie nie tylko kosmetologów, fizjoterapeutów, nauczycieli kosmetyki, ale także inspektorów BHP oraz inspektorów terenowych powiatowych stacji sanitarnych. Jest adresowana do pracodawców, pracowników i studentów branży beauty. Jej lektura powinna być pierwszym krokiem przy rozpoczynani działalności zarówno w pracy stacjonarnej, jak i mobilnej.
"Autorka dołożyła wszelkich starań, by pozycja ta była wyznacznikiem stosowania oraz wdrażania dobrej praktyki kosmetologicznej. Książka zawiera przepisy i wymogi dla pomieszczeń i procedur wykonywanych w gabinetach świadczących usługi kosmetyczne. Polecam Państwu tę lekturę"
Fragment recenzji Doroty Kudzi-Karwowskiej, Prezes Polskiego Stowarzyszenia Sterylizacji Medycznej
Kup Higiena i sterylizacja w branży beauty w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Higiena i sterylizacja w branży beauty