My Hero Academia vol. 35

- komiksy
- My Hero Academia (tom 35)
- 2022-07-04
- 2022-07-04
- japoński
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup My Hero Academia vol. 35 w ulubionej księgarni
Oceny książki My Hero Academia vol. 35
108 użytkowników ma tytuł My Hero Academia vol. 35 na półkach głównych- Przeczytane 66
- Mangi 10
- Manga 8
- My Hero Academia 3
- Do kupienia 3
- Pożyczone od kogoś/online 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce My Hero Academia vol. 35
Ostateczna potyczka pomiędzy złoczyńcami a bohaterami nieubłaganie się zbliża. Po wszystkich wydarzeniach z poprzednich rozdziałów starcie pomiędzy mocami One For All and All For One zadecyduje o przyszłości Japonii i całego świata. Bohaterowie mają plan jak osłabić siły wroga. Celem jest rozdzielenie najmocniejszych przeciwników i uporanie się z nimi, zanim będzie za późno. Dlatego herosi dzielą się na kilka grupek, które mają swoje cele do wykonania. Cześć zmierzy się z Krematorem. Inni stawiają czoła All For One, a ostatnia ekipa musi powstrzymać to czym stał się Tomura Shigaraki. Czy ten niezwykle ryzykowny plan i próba zasadzki wypalą? Może uda się powstrzymać przecwinikóe kiedy jeszcze nie są przygotowani na konformację tego typu?
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWreszcie dwie postaci z UA, które absolutnie uwielbiam, mają szansę zabłysnąć w wielkim starciu z AFO i jego ekipą.
To tego znów pojawia się Dabi i jego backstory. Nie powiem, jest to ciekawe.
Ta wielka bitwa nie ma końca. Ale nie ma tu samych bijatych, w końcu dostajemy historie wielu bohaterów, ich chwile chwały oraz porażek.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo tego znów pojawia się Dabi i jego backstory. Nie powiem, jest to ciekawe.
ROZDZIELIĆ WROGÓW
Rising up straight to the top
Had the guts, got the glory
Went the distance, now I'm not going to stop
Just a man and his will to survive
- Survivor
Czuje się ten zbliżający finał w serii, oj czuje. Okej, gdy pisze te słowa, seria nadal się ukazuje, mając na koncie trzydzieści siedem tomików i sporo rozdziałów na razie w tomy nie zebranych, ale czuć, że wiele już nie zostało. Choć pewnie autor trochę to jeszcze pociągnie, bo do rozciągania akurat talent ma. Wracając jednak do tej konkretnej części, jak to „My Hero Academia”, jest i dużo gadania, i dużo akcji. Dzieje się tu coś właściwie bez przerwy, wygląda to wszystko znakomicie, a całość dostarcza dobrej zabawy, która zawsze do mnie trafia.
Trwają przygotowania do walki. Rozdzielenie AFO od Shigarakiego będzie kluczowym elementem nadchodzącego starcia, ale wróg zaplanował wszystko tak, by obaj znajdowali się niezmiennie blisko siebie. Czy plan herosów uda się zrealizować?
ROZDZIELIĆ WROGÓW
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRising up straight to the top
Had the guts, got the glory
Went the distance, now I'm not going to stop