- ezoteryka, senniki, horoskopy
- e-book
- 2008-01-08
- 2008-01-08
Książka do pracy samodzielnej w formie podręcznika
"Kurs magii II"
- znaczenie kart Tarota
- recepty magiczne
- numerologia
- wahadełko
- żywioły
Co daje ta ksiazka:
* nauczysz się rozpoznać i wykorzystać Twoje ukryte talenty
* skorzystasz z mojej długoletniej praktyki i wiedzy - nie musisz uczęszczać do mojej Akademii Sztuki Magicznej Omen Sententia, gdyż nauczysz się wróżenia i magii w Twoim własnym domu.
* jesteś pod moją opieką. Uczę białej magii i bezpiecznych praktyk magicznych, które można wykorzystać w codziennym życiu by je upiększyć i polepszyć.
Spis treści:
- Kąpiel z melisą 208
- Kadzidło oczyszczające 209
Rytuał ochronny „Kokon bogini” 210
Zakończenie II części kursu magii, – co czeka na Ciebie w części III 211
Kup Kurs magii : podręcznik adepta sztuki magicznej, czyli jak nauczyć się wróżyć. 2 w ulubionej księgarni
Oceny książki Kurs magii : podręcznik adepta sztuki magicznej, czyli jak nauczyć się wróżyć. 2
27 użytkowników ma tytuł Kurs magii : podręcznik adepta sztuki magicznej, czyli jak nauczyć się wróżyć. 2 na półkach głównych- Przeczytane 18
Tagi i tematy do książki Kurs magii : podręcznik adepta sztuki magicznej, czyli jak nauczyć się wróżyć. 2
Cytaty z książki Kurs magii : podręcznik adepta sztuki magicznej, czyli jak nauczyć się wróżyć. 2
Dodaj cytat z książki Kurs magii : podręcznik adepta sztuki magicznej, czyli jak nauczyć się wróżyć. 2
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kurs magii : podręcznik adepta sztuki magicznej, czyli jak nauczyć się wróżyć. 2
Prawdziwe arcydzieło ❤️ Uwielbiam każda książkę P.Marii ❤️ Każda książka jest w stanie nauczyć mnie czegoś nowego i przekazać nowa wiedzę. Podręczniki do magii są dla mnie idealne jest to według mnie najlepsza wiedza od prawdziwej mistrzyni w tej dziedzinie ❤️
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKontynuacja podręcznika, który jest po prostu genialny i przy którym, można się dużo nauczyć. Wszystko napisane tak, jak powinno, to być. Otwarty umysł, otwarte serce. Dziękuję Pani Mario
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna część zbioru ogromnej wiedzy zawartej w prostych słowach i podanej w lekki sposób. Ja mam czasami problemy z uwagą i podążaniem za lekturą ale tutaj nie ma o tym mowy ani na chwilę! Powiem tak. Jeśli ktoś zapoznał się z pierwszą częścią, już będzie wiedział że wszystkie inne również warto odkrywać!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCo daje ta ksiazka:
Co daje ta ksiazka:
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to* nauczysz się pracy z kartami Tarota i wizyty u wróżki staną się zbędne, gdyż Tarot zna Twoją przyszłość i poda Ci odpowiedz na najtrudniejsze pytania.