Nieustraszona wojowniczka

- literatura młodzieżowa
- Stadnina Apley Towers (tom 4)
- Apley Towers: Restless Warrior
- 2022-03-09
- 2022-03-09
- Anna Kudelska
W jednym z najpiękniejszych miejsc na ziemi, w Afryce u wybrzeży Oceanu Indyjskiego, znajduje się Apley Towers – szkółka jeździecka, w której dwie przyjaciółki odkrywają siebie i dowiadują się, co jest najważniejsze w życiu.
Dzięki Kaeli, która postanowiła zabawić się w Kupidyna, Angela zyskała tajemniczego wielbiciela! Jednak dla obu dziewczyn oznacza to głównie kłopoty... Kaela jest zbyt zaaferowana, by zauważyć, że jej przyjaciółkę czekają trudne decyzje.
Czy knowania Kaeli przyniosą korzyści? Najwyższy czas, by Angela przestała próbować zadowolić wszystkich wokół i zaczęła myśleć o sobie.
Kup Nieustraszona wojowniczka w ulubionej księgarni
Oceny książki Nieustraszona wojowniczka
31 użytkowników ma tytuł Nieustraszona wojowniczka na półkach głównych- Chcę przeczytać 17
- 2023 3
- Nowe serie kontynuacja 1
- 52 książki 2023 1
- MUSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ!!!! 😂😊😊🤗👏🏻👏🏻 1
- Młodzieżowa 1
- Brak Legimi A 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nieustraszona wojowniczka
Ta książka mnie po prostu oczarowała ✨ Lekka, a zarazem pouczająca. Trochę żałuję, że nie odkryłam jej wcześniej, ponieważ czasami można odczuć, że jest to powieść dla młodszych czytelników, jednak nie przeszkadzało mi to aż tak bardzo. Trafiłam na tę książkę ze względu na tematykę jeździecką i nie zawiodłam się. Wszystko zostało realistycznie ujęte. Powieść bardzo ciekawa, swobodnie przepływa się po kolejnych rozdziałach. Przy okazji ładnie autorka opisuje krajobraz RPA. Dobrze napisany wątek przyjaźni - bohaterowie pomimo różnych zainteresowań wspierają się i razem rozwiązują problemy. Zakończenie intrygujące - zachęca do sięgniecia po kolejną część. Polecam szczególnie osobom kochającym konie ❤️