Cursed

Okładka książki Cursed autora Laurann Dohner, Kele Moon, 9781734210927
Okładka książki Cursed
Laurann DohnerKele Moon Wydawnictwo: Moonlight Park Cykl: Nightwind Pack (tom 3) romantasy
romantasy
Nightwind Pack (tom 3)
2021-12-21
2021-12-21
angielski

Kup Cursed w ulubionej księgarnii

Oceny książki Cursed

OPINIE i DYSKUSJE o książce Cursed

Ta część wilkołaczej serii jest dla mnie dużym zaskoczeniem 🤩🫣😁 Co tu się działo!!! Shawna to mój nr.1 wśród kobiet, co ona przeszła 😭😔 Przeszłość tak mocno ją naznaczyła, a jednak później stworzyła samą siebie na nowo, silną z mocnym charakterem i ciętym językiem i umiejętnościami wojownika. Jazz całe życie tęsknił i opłakiwał swoją zaginioną Mary, wilk alfa zadziorny jak diabli, ale z sercem na dłoni. Uwielbiam tę dwójkę. ❤️🤩🔥💪

Shawn i Jazz- musieli przejść tyle trudności i przeszkód aby znów być razem. Cudowna historia. Zakochałam się w niej.

Tym razem było zdecydowanie lepiej!

Jazz to drugi alfa watahy. W przeszłości stracił prawdziwą partnerkę... Dlaczego więc jego serce zabije szybciej na widok ludzkiego łowcy, który pojawił się, by rozprawić się ze zbirami z jego watahy?

Zbyt tajemniczo to tu nie było. Większości się spodziewałam. Podobało mi się jednak jak silna i niezależna okazała się Shawna a właściwie... Tadam. Każdy już wie o kogo chodzi o ile przeczytał poprzednie części.

Cały pomysł z wprowadzeniem nowych zmiennych (nie wilków) do watahy - cudowny - uwielbiam ich <3

Co do krzywd jakie w przeszłości, z pewnej ręki doznała Shawna - okropieństwo.
Cieszę się, że jej i Jazz'owi się udało :)

Urocza część ;)

Tym razem było zdecydowanie lepiej!

58 użytkowników ma tytuł Cursed na półkach głównych
16 użytkowników ma tytuł Cursed na półkach dodatkowych