Giant Days #10: Przemyślę to jeszcze

- Giant Days (tom 10)
- 2022-02-16
- 2022-02-16
- Paweł Bulski
Kolejny semestr, którego nie można przegapić. Połamane kości, szukanie mieszkania i czający się za rogiem koszmar dorosłego życia.
Kup Giant Days #10: Przemyślę to jeszcze w ulubionej księgarni
Oceny książki Giant Days #10: Przemyślę to jeszcze
77 użytkowników ma tytuł Giant Days #10: Przemyślę to jeszcze na półkach głównych- Przeczytane 55
- 2022 8
- Komiksy 6
- Komiks 4
- Komiksy 2
- Z biblioteki 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Giant Days #10: Przemyślę to jeszcze
Zmiana ilustratora na dwa środkowe rozdziały to nieporozumienie.
Zmiana ilustratora na dwa środkowe rozdziały to nieporozumienie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTrochę zawyżone, bo so far chyba najnudniejszy tom, ale jednak z najzdrowszymi przekazami ewidentnie. Zawsze, gdy boję się, że Allison skręci w szkodliwy banał, on wybiera rozmowę i wszystko się dobrze kończy. Za to zmiana artysty na moment była okropna, zupełnie się nie umywa do głównego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzytając ten tom mogę potwierdzić, że w pewnych sytuacjach czułam się jak główna bohaterka, co oznacza, że spostrzeżenia zachowań dziewczyn są wyjątkowo trafne.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPRZETRWAĆ OSTATNI ROK STUDIÓW
„Giant Days” to w chwili obecnej najlepsza seria, jaką obok „Maski” i „Deadly Class” ma w swojej ofercie Non Stop Comics. A paczka dziewczyn zaludniających strony tej serii plus towarzyszący im faceci, to jedna z najlepszych komiksowych ferajn jakie znam. Nic zatem dziwnego, że na każdy kolejny tom czekam z niecierpliwością i za każdym razem bawię się doskonale. I dokładnie tak samo bawiłem się czytając tę część.
Nadszedł ostatni rok studiów. Czy tym razem życie Susan, Esther i Daisy może biec choć trochę spokojniejszym torem? Mowy nie ma! Wszystko znów zaczyna się sypać, sytuacja komplikować, a nasze bohaterki starają się przetrwać. A próbować przetrwać jest co…
PRZETRWAĆ OSTATNI ROK STUDIÓW
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to„Giant Days” to w chwili obecnej najlepsza seria, jaką obok „Maski” i „Deadly Class” ma w swojej ofercie Non Stop Comics. A paczka dziewczyn zaludniających strony tej serii plus towarzyszący im faceci, to jedna z najlepszych komiksowych ferajn jakie znam. Nic zatem dziwnego, że na każdy kolejny tom czekam z niecierpliwością i za każdym razem...